Український Монреаль
-
Це неможливо. Для пр в квебеку треба мати certificat de sélection du Québec, однієї з умов якого має бути високий рівень знання французької.
-
Може ваш колега поділитись досвідом зі мною?
-
Підскажіть, будь ласка, чи є тут люди, які отримали PR в Квебеці без французької?
-
а ти хто?
-
Найвульгарніші знаки: 1 місце — Стрілець 2 місце — Скорпіон 3 місце — Рак 4 місце — Риби 5 місце — Близнюки 6 місце — Лев 7 місце — Водолій 8 місце — Овен 9 місце — Діва 10 місце — Терези 11 місце — Телець 12 місце — Козеріг
-
то ти старий вже
-
я видалив, реально це не місце для таких мемів
-
Маю для вас історію. Бо я бачу ви люди цим захоплені. Мені 9 років. Класс мають приймати в піонери. Я як онук репресованих і начувшись в селі про часи голодомору відмовляюсь "наотрез", ще й кореша свого підбив. Шкандаль на всю школу, батьків до директора, собраніє з поносом на наші голови, ну начувайтесь - все одно не пішов. А всі інші 35 дітей пішли, пальцем показували. Було це весною 91го. Восени цього року я довго ржав. А потім побачив як директор і вчителі швиденько перевзувалися. С того часу маю привівку від різних ідеологій на все життя. Дякую за увагу.
-
але оці союзи&окупації ми вже проходили, так шо всі чудово розумійемо що там за союзи)))