Український Монреаль
-
Добрий ранок, є там нормальний лаваш, двох видів
-
@alina0372 самі зірки нас звели, пішли гуляти, по нашому, по дівочому 😁😁😁
-
Так.
-
привіт, підкажіть будь ласка, а хтось вже отримав чек за вересень, за французьку мову.
-
Haбиpaeм людeй в кoмaндy нa новый пpoeкт Иcпoльзoвaть мoжнo любoе ycтpoйcтвo 📱💻 oт 700$ в нeдeлю пишите + в ЛС
-
Здається, це не сюди мало бути
-
Передам оренду квартири за адресою: Rue Frontenac 2665, H2K 3A3, Монреаль. Ціна 1375$ З 1 листопада до 30 червня 2025 З можливістю продовження - Лише 10 хвилин пішки до станції метро Frontenac. - З домашніми улюбленцями дозволено Опис квартири: - Розташована на 5-му поверсі з балконом, з якого відкривається чудовий вид на місто та салюти. - На 1-му поверсі доступні пральні машини та сушилки. - Закрита кімната з вбудованою шафою-купе з дзеркалами. - Додаткова звичайна шафа в коридорі. - Кухня обладнана холодильником, плитою, зручним столом та тумбочками. Додаткові умови: - Wi-Fi включено у вартість оренди. - Комунальні послуги (електрика, опалення та вода) входить в вартість оренди "Причина перездачі квартири полягає в тому, що ми знайшли іншу квартиру, яка розташована ближче до місця нашої роботи." Якщо ви зацікавлені, будь ласка, зв’яжіться з нами для детальнішої інформації.
-
3 1/2
-
Це 2 1/2?
-
Там холодно 🥲
-
В мене є термос 🤣🤣🤣, будемо на гарячому
-
Якби не працювала , то ізі 🤣😭
-
Субота, буде спекотно 🥲
-
Гаразд, але якщо передумаєш, то пиши))) Гарного тобі дня, і без фанатизму там на роботі
-
Але вже іншим разом можна якось 😍
-
Як приємно
-
🥹🥹🥹🥹🥹
-
Так це ми можемо, легко
-
В мене зараз якраз прибирання 💃🏼💃🏼💃🏼🤣🤣
-
Пиши адресу роботи, я зараз приїду, все швидко зробимо і юху...🤣🤣🤣💃💃💃. Бо коли ще той гороскоп нам такий шанс підкине
29 Jan 2023, 07:13
217096/236684
6 minutes ago