Український Монреаль
-
Але вже іншим разом можна якось 😍
-
Як приємно
-
🥹🥹🥹🥹🥹
-
Так це ми можемо, легко
-
В мене зараз якраз прибирання 💃🏼💃🏼💃🏼🤣🤣
-
Пиши адресу роботи, я зараз приїду, все швидко зробимо і юху...🤣🤣🤣💃💃💃. Бо коли ще той гороскоп нам такий шанс підкине
-
Гарного дня навзаєм 🤗
-
Стіки до IQOS, Сигарети, одноразки, табачна продукція з українським акцизом🇺🇦 Самовивіз без предоплат❗️❗️❗️
-
Дякую
-
Не дають
-
Вітаю, чи хтось знає, чи дають ще 3к новоприбулим?
-
Всім привіт!)👋 Мене звуть Марина Гвоздецька) Я психолог-практик. Працюю з такими запитами: - гострий кризовий стан; -низька самооцінка; - невпевненість у собі; -відсутність мотивації; -відчуття самотності; -пошук ресурсів; -труднощі в прийнятті відповідальності; - внутрішні конфлікти і невирішені ситуації - труднощі у стосунках ( з собою, Ч/Ж, робочих, дружніх, дитячо-батьківських) - пошук покликання; -страхи, образи, почуття вини, сорому і т.п; - панічні атаки; -апатія; -депрессія( супровід) - БАР( супровід); -РПП; -ПТСР - психологічні травми - тривожні розлади; - проблеми з адаптацією чи соціалізацією Досвід 16р. Консультую онлайн. 1год/25$ ( euro, 1000грн) Відгуки можна переглянути на моїй сторінці в інстаграм @hvozdetskayamaryna Рада буду допомоги!)❤️❤️
-
Сигарети з укр акцизом, Стіки до IQOS, Одноразки Elf Bar😍 Є самовивіз без предоплат❗️ Нажимай на кнопки щоб замовити👇
-
трансляція бівол і наш канадець где найти?
-
А до речі, може організувати похід на гру?)
-
Виходить, що зараз кофейні продають ліки без рецепта?
-
Тільки не в пʼятницю, ну Хтось ще працює по п’ятницях 😒
-
Хокей?
-
Тільки не кажи Хєлоувін у четверг 🤨
-
Я хочу на хокей, це геніальна ідея! Але дорого 😐
29 Jan 2023, 07:13
217110/239468
33 minutes ago