Український Монреаль
-
Маю для вас історію. Бо я бачу ви люди цим захоплені. Мені 9 років. Класс мають приймати в піонери. Я як онук репресованих і начувшись в селі про часи голодомору відмовляюсь "наотрез", ще й кореша свого підбив. Шкандаль на всю школу, батьків до директора, собраніє з поносом на наші голови, ну начувайтесь - все одно не пішов. А всі інші 35 дітей пішли, пальцем показували. Було це весною 91го. Восени цього року я довго ржав. А потім побачив як директор і вчителі швиденько перевзувалися. С того часу маю привівку від різних ідеологій на все життя. Дякую за увагу.
-
але оці союзи&окупації ми вже проходили, так шо всі чудово розумійемо що там за союзи)))
-
Фу це какахами кидатись, та рашистські наративи повторювати
-
ось читаю зараз вікі, в ніх спочатку був союз, а потім 5 років окупації до капітуляції бонапарта
-
можна погуглити, але на скільки я памйятаю - іспанія була під франціею майже до самої капітуляції франції
-
так за часів наполеона
-
icпанія довгий час була під окупаціею франціі, але 200 років тому, тому вони там +/- вже один одному знайомі всі)
-
Дід чоловіка воював у Франції і коли мама чоловіка хотіла податися на пмж по програмі спеціальній її батько там же помер під час бойових дій, взнали що хоча і поховали його в Франції але він загинув у Іспанії , не знаю що да як, але навіть могилу його знайшли Тепер мама чекає пмж Іспанії , бо він і там воював Заплутано дуже , але ще знайшли дитину діда від громадянки Іспанії Ціла історія