Український Монреаль
-
Найчастіше його здають у CLSC (причому у будь-якому, у залежності від наявності слотів) і це покривається рамкю. Але і результати отримує той лікар, що направив.
-
Всім привіт. У звязку з переїздом передам оренду студії за адресою 3360 rue Goyer. Ціна 950 плюс гідро. Кондиціонер + пралка+ сушка. З 1 листопада. Credit check
-
А чи можна оформити на себе авто, якщо я отримую соціальну допомогу і не маю роботи? Чи не виникнуть питання звідки гроші і так далі. Авто вартує 9000
-
пишіть тут. Тут багато хто машини купував
-
Доброго дня, любі друзі, а хтось може відповісти на питання, щодо оформлення авто у Квебеку? Напишіть будь ласка в приватні, є декілька питань. Дякую 🙏
-
Можга але по перше треба такс заплатити на машину. По друге може бути питання звідки гроші потім Бо на велфер ви малі декларувати все що маєте
-
Так. Це зміна фінансового становища
-
Це мене і хвилює. Якщо допомога з дому, вона має декларуватись?
-
Доброго дня . Підскажіть школу французької мови в Монтреалі .
-
Це кеш?
-
Я ні те не інше
-
Вони вже 2 сторічча не Іспаня А ми 33 роки не совок(який всюди вважали рашкою) Іт тейкс сомя тайм ту андерстенд
-
Майже вся латинська Америка говорить іспанською, але це ж не Іспанія
-
Їх там багато, напишіть хоч ваш район
-
В мене він був дійсний ще 1.5 року коли я подавав на продовження, але це був березень, коли їх ще за безкоштовно продовжували
-
А латинська америка і те і інше
-
Скажіть будь-ласка, ворк перміт можна продовжити до 31.03 тільки тим в кого закінчується чи навіть тим, в кого він дійсний ще 2 роки?
-
La Petite Patrie
-
Правда, потім можуть прислати листа, і сказати повернути все що вони будуть вважати зайвим
-
Це колишній в'язень в тюрмі народів
29 Jan 2023, 07:13
217552/236899
about 2 hours ago