Український Монреаль
-
Та мадам запросила в суботу в лісі погуляти, а я ж не знаю що до чого, в Україні чоботи взув, батькову куртку натяг і пішов
-
Глянь ще на зе ласт хант там аутлєт. Але врахуй що там файнал сейл окрім кейсів браку
-
Звісно, що Kijiji. Хоча я б і в Декатлоні подивився.
-
Якщо знаєте що шукати то або на Маркетплейсі або в SecondHand`ах Про який період йде мова? в Хайкінг можна і влітку і взимку, хоча як на мене краще все-таки влітку, зимою тут це не дуже популярно
-
Франсе мабуть
-
Дозвольте, а яка друга? Згідно зі ст. 10, р. 1 Конституції України - державною мовою в Україні є українська мова.
-
Та враховуйте що після дощу все мокре й слизьке
-
Якщо перед мадам не буде соромно, то й тут так можна 😁 Вдягайтеся по погоді. Якщо не знаєте що очікувати то краще вдягнути декілька легких шарів, замість одного теплого, щоб можна було зняти коли стане жарко
-
Українська а у вас?
-
Подивись в сторону арктеріксу. Це бренд. Новий дорогувато але того вартий як на мене. В них на сайті є статті з порадами. Можеш прост аналоги підбирати
-
Вітаю! Допоможіть знайти книжку с ПДР на українській мові. Десь була, але не можу знайти( дякую!
-
Прошу вибачення, не знав
-
Ми не в Україні по перше. Тут англе і франсе.
-
То мається на увазі київська «Русь»
-
Ааа, зараз гляну,дякую
-
На скільки часу?
-
ти не зрозумів. Я написав де поради почитати, і на що дивитися. Може в умовному Вілаж Вальор буде
-
В найкращому випадку
-
Депортацією
-
Так
29 Jan 2023, 07:13
217575/236661
about a minute ago