Український Монреаль
-
Я роблю 👌🏻 В особисті скинула Вам сторінку з моїми роботами)
-
З того що я чув кейс на родину коштує від 5к юристу+фі які платять при подачі на пр. Сумарно тисяч 8-10 набіжить легко.
-
Ключове слово від.
-
Попийте вітаміни групи В. Це може бути і сезонне. Також поміряйте тиск, чи не знизився. І ще можливий вплив магнітних бур.
-
Цілком можливо. Беріть вітамін Д. Я ще магній п'ю: 1 на день. Наступний тиждень обіцяють гарну погоду, то спіймайте ще сонечко: йдіть гуляти. 🌞
-
Так, будь ласка, надайте інформацію
-
Я не кажу про підготовку
-
Це від подачі до статуса
-
Для початку піти почитати всі програми. Отримати тут пр це дуже неквапливий процесс. Мінімум то рік якщо пощастить
-
Під час цієї події ви матимете можливість зустрітися з нашими експертками з інтеграції, зокрема Гузалією Пелих, Галиною Єременко та Оленою Вербецькою, які з радістю допоможуть вам. Наш центр, фінансований Міністерством імміграції, францизації та інтеграції (MIFI), створена для того, щоб спростити кожен етап вашої інтеграції. Ми розуміємо ті виклики, з якими ви можете стикатися як біженці або іммігранти, і готові надати вам індивідуальну підтримку, чи то стосовно роботи, навчання, францизації чи інших аспектів вашого нового життя. Не пропустіть цю нагоду дізнатися більше і скористатися нашими послугами, створеними спеціально для вас! З нетерпінням чекаємо на зустріч з вами! 🔗Реєстрація за посиланням: www.eventbrite.ca/e/billets-levenement-principal-pour-les-ukrainiens-a-montreal-1003802900497?aff=oddtdtcreator