Український Монреаль
-
є багато страхових компаній
-
Добрий день. Чи хтось стикався з ситуацією- Резерв+ оновив дані до 16/07 все було добре все показувало. Оновив додаток в кінці липня почвло писати ваші дані не знайдено. Звертався по вайберу в службу підтримки там бот видає формальні відписки .
-
Предлагаю работу в Украине и Европе Контакт - t.me/m/pCvoczW0MzRi
-
Всім привіт. Чи можна податись на канадське громадянство з простроченим українським загранпаспортом? На офіційному сайті вказано, що можна. Хто знає? Підкажіть, будь ласка, чи правда це так?
-
На громадянство!
-
Перепрошую, на громадянство чи резиденство?
-
Карти резидента 🇨🇦 буде достатньо
-
Так добре зрозумів я спізнився сьогодні вже субота
-
Мене цікавить від 500$ тільки, можливо ?
-
Ищу людей, желающих зарабатывать на криптовалюте! 🚀 Принимаю всех, даже без опыта! Занимаюсь арбитражем крипты и готов бесплатно обучить заинтересованных. 📚 Есть возможность выйти на доход от 50$ в день. 💰 Работаю только с крупными и проверенными биржами, никаких мошеннических схем. 🔒 Если интересно, пишите на мой основной аккаунт, буду рад помочь — @freserg
-
А як новий паспорт зробити ?
-
Всім привіт,може хто знає,чи проводять в Монреалі заняття по танцям, напрямок - джазфанк,бажано українська або російська мова? Дякую за відповідь😊
-
❗️Сuгаретu, одноразовu, стiкu для Айкоs за найкращuмu цінамu❗️ 🚚 Швuдка достаwка по всій країні 🚗 Є самовивіз без передоплат 🎁 Тількu сьогодні при замовленні трьох блоків, четвертuй – у подарунок 👇 Щоб замовuти, натuскай кнопку нижче
-
Привіт спільното! Порадьте будь ласка хорошого перукаря(чоловічого). Гарно дякую та хорошого всім суботнього дня