Український Монреаль
-
Теж сьогодні цікавився, бо хотів збільшити обсяг ГБ. Був здивований, що на fizz так зросли ціни. Бо ще на початку місяця 20ГБ було за 45 баксів, зараз десь за 60. Помітив, що у Fizz ціна схожа з Virginplus Prepaid plans
-
Так. Зв’язок тут дорогущий
-
Нічого. Я тільки що з походу прийшла( Всі дорожче. Більш менш файдо і вірджин, але все одно трохиии дорожче, та ще й за активацію кожного номера по 50 баксів((
-
Так. Якщо можете щось порадити то будь ласка.
-
Казали дівчата що у фіза кращий зв‘язок
-
Залишились на фізз?
-
Всі підняли. Сьогодні шукав де можна перенести номер з Fizz до іншого оператора. У решти то само чи навіть ще дорожче.
-
Chatr непоганий, якщо не плануєте купувати телефон разом з тарифним планом
-
Всім привіт! 🇺🇦 Що може бути краще, ніж відправити руського нахуй? Відправити руського нахуй компанією. Щоденно о 12:00 за адресою 3655 Av du Musée проходять мітинги під посольством русні. Більшість людей приходить саме на вихідних, тому якщо ви ще не вирішили що робити завтра - маєте чудову нагоду провести час з користю🫰🏻
-
Але уже й fizz тарифи підняв
-
Fizz найкращий варіант y Квебецi
-
Привіт всім! Хто знає, який є бюджетний зв‘язок у Квебеці? Хтось може порадити нормального, недорогого оператора?
-
Можливо якось через нотаріуса швидше буде
-
Привіт! Хтось знає як відбувається передача оренди квартири іншій особі. Є новий орендатор а ось агенція щось буксує з швидкою переорендою?
-
І вже з листом від них я думаю якщо щось і буде - ви потім можете довести що не ви дурак, а вам так міністерство сказало
-
Щоб не порушити нічого вже точно
-
О дякую, спробую)
-
Чим це вивернеться
-
Запитайте
-
Напишіть у мін іміграціі канади
29 Jan 2023, 07:13
2186/240019