Український Монреаль
-
Можна) але явно студія не буде так упакована і в центрі
-
Ну чекай інформацію. Тільки людей набирає
-
Ахахаххахаха ну хотіла би я погодитись, але дивилась студії, зупинилась тут і не пожалкувала)
-
Це про мене
-
доброго вечора! підскажіть будь ласка сайт на якому можна одразу змінити адресу в усіх установах
-
www.instagram.com/reel/DBfKccbMytZ/?igsh=MTRtZDdqdDc0eTVyZQ==
-
Я знаю, ви скучили Тому ревью
-
А так можна було ? 😐🤔🤔🤔
-
Це на пошті є така послуга
-
До речі вони партнери з Chifa Тому якщо ви були в chifa раніше і вам сподобалось- то це місце must try
-
Capisco Новий ресторан в Олд порт, який ви зобовʼязані відвідати якщо хочете спробувати щось дійсно смачне! Я обожнюю севіче і цей ресторан вкрав моє серце. Поєднання 2х найсмачніших кухонь світу - Італія і Перу 😍 Дизайн ресторану дуже затишний, сервіс супер! Коктейлі смачні! 10/10 Рекомендасьон #ресторани
-
Ще й як. Давай на ніч, правильно. Інформація для нічних жриць 😁, таких як я
-
дякую!!!!!!!
-
www.quebec.ca/en/housing-territory/moving-new-address
-
а можете розповісти детальніше будь ласка
-
Ну, так шукайте його бігом. 🤣 І апатія втече !
-
Скажіть будь-ласка яку краще для мами зробити візу гостьову чи туристичну і в чому різниця цих віз?
-
Доброго ранку , чоловік терміново шукає роботу, ми тільки переїхали в провінцію Квебек , працював в Польщі на складах, заводах, таксі , англійської та французької незнає , потрібна будь яка робота , в нас мала дитина і я вагітна, будьласка поділіться інформацією, наперед дякую
-
Скажіть будь-ласка яку краще для мами зробити візу гостьову чи туристичну і в чому різниця цих віз?
-
Не дублюйте повідомлення. Гостьова ви берете на себе витрати. І перебувати можна довше ніж піврроку. Але щоб відправити на неї наскільки я знаю треба або пр або громадянство
29 Jan 2023, 07:13
218716/236700
about 2 hours ago