Український Монреаль
-
Capisco Новий ресторан в Олд порт, який ви зобовʼязані відвідати якщо хочете спробувати щось дійсно смачне! Я обожнюю севіче і цей ресторан вкрав моє серце. Поєднання 2х найсмачніших кухонь світу - Італія і Перу 😍 Дизайн ресторану дуже затишний, сервіс супер! Коктейлі смачні! 10/10 Рекомендасьон #ресторани
-
дякую!!!!!!!
-
а можете розповісти детальніше будь ласка
-
Ну, так шукайте його бігом. 🤣 І апатія втече !
-
Доброго ранку , чоловік терміново шукає роботу, ми тільки переїхали в провінцію Квебек , працював в Польщі на складах, заводах, таксі , англійської та французької незнає , потрібна будь яка робота , в нас мала дитина і я вагітна, будьласка поділіться інформацією, наперед дякую
-
Не дублюйте повідомлення. Гостьова ви берете на себе витрати. І перебувати можна довше ніж піврроку. Але щоб відправити на неї наскільки я знаю треба або пр або громадянство
-
До Канади. Бажано починати ще з аеропорту вильоту
-
Всім привіт! Підкажіть будь ласка чи є можливість тут зробити аналізи крові загального призначення? І якщо так, то де? Дякую 🙏🏼
-
CLSC, лікарні, за призначенням доктора.
-
Привіт. Наскільки знаю, потрібне направлення від лікаря. Є аптеки, куди приходить медсестра, можна записатися на аналіз там.