Український Монреаль
-
Доброго ранку , чоловік терміново шукає роботу, ми тільки переїхали в провінцію Квебек , працював в Польщі на складах, заводах, таксі , англійської та французької незнає , потрібна будь яка робота , в нас мала дитина і я вагітна, будьласка поділіться інформацією, наперед дякую
-
Не дублюйте повідомлення. Гостьова ви берете на себе витрати. І перебувати можна довше ніж піврроку. Але щоб відправити на неї наскільки я знаю треба або пр або громадянство
-
До Канади. Бажано починати ще з аеропорту вильоту
-
Всім привіт! Підкажіть будь ласка чи є можливість тут зробити аналізи крові загального призначення? І якщо так, то де? Дякую 🙏🏼
-
CLSC, лікарні, за призначенням доктора.
-
Привіт. Наскільки знаю, потрібне направлення від лікаря. Є аптеки, куди приходить медсестра, можна записатися на аналіз там.
-
Мені потрібна робота за фахом інакше, мені нема що тут робити😂😂😂
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/apply-visitor-visa.html
-
Спілкування в чаті українською. Перепишіть.
-
Доброго дня, що з приводу курсів французької мови? Мені кажуть, що нові групи більше не набирають, бо немає фінансування для вчителів. І це по всьому Квебеку.
-
‼️ УВАГА‼️ Сьогоднішні новини підтвердили слухи щодо скорочення місць для провінційних програм!!! 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 «З планом рівнів цього року ми прислухалися до канадців. Ми зменшуємо наші цілі щодо постійного проживання. У порівнянні з минулорічним планом, ми: • скорочення з 500 000 постійних жителів до 395 000 у 2025 році • Скорочення з 500 000 постійних жителів до 380 000 у 2026 році • встановлення мети 365 000 постійних жителів у 2027 році План рівнів також підтримує зусилля щодо скорочення обсягів тимчасових резидентів до 5% населення Канади до кінця 2026 року. Враховуючи заходи щодо скорочення тимчасового резидента, оголошені у вересні та минулого року, тимчасове населення Канади зменшиться протягом наступних кількох років, оскільки значно більше тимчасових жителів перейдуть на постійне проживання або покинуть Канаду порівняно з новими прибуттями.» Посилання на офіційну інформацію 👇🏻👇🏻👇🏻 www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/2024/10/government-of-canada-reduces-immigration.html