Український Монреаль
-
Привет всем , продам недорого район NDG Montreal 🍀
-
LinkedIn активний у вас?
-
Я чекаю візу на дочку з 16 січня🤣🤣🤣
-
Ми були на святі у порту в вересні, наче. Свято для дітей і дорослих, цікаво коротше. Ми йшли дорогою знизу і нею ж - я повертала. Там була виставка різних спеціальних машин. Іду, я і дівчинка 7 років. Вскочив який молодик "полиція порту" і до мене - дорога закрита. Я дивлюсь... На зустріч мені йдуть люди, я тільки-но нею прийшла. Кажу, чому не можна!? Ось же, йдуть. Починаю йти, він скочив ближче і знову, вже стрибає попереду мене. Тут, я зрозуміла, що потрібно повертати, бо мене зараз почнуть "приймати" на повному серйозі. Тому, демократія умовна) Ніхто вас не убезпечить від ідіотів у професії.
-
5143451615 Ірина, дівчина з Кривого Рогу, вона допомагає українцям абсолютно безкоштовно, мені вона написала і вона ж знайшла мені роботу❤️
-
І до речі , я не тоді ще не говорила французською і знайшла роботу, а резюме таки треба французською де вказуєш рівень французьської ( наприклад 0) і рівень англійської.
-
Агоу! Доброго вечора, мілфи! Якщо вам нудно, сумно і самотньо, майте на увазі.. я тут, на зав'язку! 😼
-
Підкажіть хто був вже у скері парку на Жан-Драпо?
-
З березня пробує 😁