Український Монреаль
-
дуже дякую
-
Добрий ранок! А де є такі дитячі центри? Може хтось в Лавалі зустрічав такі🙃
-
живемо життя далі, працюємо роботу
-
Побачили якусь хуйню - тегнули будь-якого адміна, якщо одразу не відреагував ніхто і все
-
Тому що тут не тільки адміни відповідають
-
Ну шоб бачили і не велись на провокації
-
То мало бути в чаті адмінів але ми прозорі😁. Тепер знають всі
-
Нема сечі терпіти ці пекельні борошна х)
-
І між собою хорош їх розводити, скільки можна вже
-
ви тупо свій час витрачаєте на це
-
Думаю, що тут всім вже остогидли срачі на фоні мовного питання Пропоную от шо: не пояснювати людям чого/навіщо/какая разніца. Сказали один раз за правило - людина не зрозуміла - мовчки видалили з чату. Все Тому що читати кожного дня одне й те саме вже заїбало, якщо чесно
-
Я так розумію, що ви йдете на операцію не до фахового хірурга, а до прикольного пацанчєка. Питань нема. Усі дорослі, всі мають право вибору
-
Ви тут так гарно поєднали тепле з м'яким. Усі чвари починаються саме з мовного питання. І група не є виключенням
-
Іду в маршрутці. Молодий хлопець говорить в телефон: - Окей, Гугл! Де я знаходжусь? Повертається бабка до нього: - Наркомани чортові! В маршрутці ти! А Гулю свою, напевно, на зупинці забув!
-
Коли немає порушень правила, набагато простіше
-
У мене особисте прохання! Давайте без політики і притримуватися правил групи щодо мови! Досить важко зараз дивитись і читати про події з дому! А ще гірше, переживати все це і «сваритись/сперечатись» з земляками! Давайте краще підтримувати один одного! Негативу і так багато зараз! Ок?
-
А має бути так