Український Монреаль
-
Комітет допомоги Україні щиро запрошує вас до Криївки на Боб'єн на вечір української пісні з Христиною Матвієнко в рамках канадського туру Міжнародного благодійного фонду "Мрійники UA" на підтримку військових та їхніх родин. 1 листопада о 19:00 Вам відпочинок - Україні допомога! facebook.com/events/s/%D0%B2%D0%B5%D1%87%D1%96%D1%80-%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%96%D0%BD%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%BE%D1%96-%D0%BF%D1%96%D1%81%D0%BD%D1%96-%D0%B7-%D1%85%D1%80%D0%B8%D1%81/1082856456582888/
-
це і правда кейс скоріше сімейник і госпіталь оптометристи(як і окулісти в україні) таке не роблять в нормі Це всеж робота хірурга більше
-
Привіт. А в чому конкретно проблема ? Знаки суперечливі чи щось інше ?
-
Друзі, мої вітання! 👋 Я шукаю людей в свою команду.🔎 Якщо тобі подобається працювати в сфері cпілкування, ти прагнеш розвиватись та завойовувати нові вершини, приєднуйся саме до нас! 🌟 Робота полягає в веденні листування в чаті.🖥 м.Київ📍 Наші умови: - Графік 5/2⏱️ - Щотижневі виплати - ЗП від 35 000 - 40 000💰 - Оплачуване стажування👩🎓 - Велика бонусна сітка 📈 - Іногороднім надаємо житло🏠 НІЯКОЇ ОФІСНОЇ ІСТОРІЇ🙅🏼♀️ Без дзвінків, скаму, дейтингу та іншого⛔️ Для більш детальної інформації - звертайтесь в особисті повідомлення! 📬
-
🎃 Темрява спуститься опівночі, а ми чекаємо саме ВАС! 🎃 🕛 Ресторан “Сінесітта” запрошує вас у ТЕМНИЙ СВІТ за 35$ – ніч буде повною загадок! ✨ Ігри, призи та танцювальний батл — покажи, хто король вечірки! 🎤 Караоке для сміливих - нехай звучать ваші таланти цієї чарівної ночі! 👻 Одягай костюм і будь готовий запалити - на нас чекає спекотне свято! 🔮 Чи готовий ти поринути у темний бік? 📅 Дата: 1 листопада 🕗 Час: 20:00 📍 Адреса: 5220 Decarie, H3X 2H9 📲 Телефон: 514-4-675-675 ⚠️ Не пропусти - місця обмежені!
-
Безкоштовний стіл острів Сестер. Кому треба і хто може забрати можу дати точнішу локацію.
-
Доброго дня, громадо!) Розглядаю варіант переїзду в Монреаль, хотілося б трошки більше дізнатись про місто та особливості проживання в Квебеці. Цікавить медичне страхування, безпечні для життя райони, співвідношення цін-зарплатні, а також робота англійською мовою і чи важко її знайти. Досвід роботи в Канаді вже маю (кавʼярня напочатку та офіс зараз). Чи мав хтось досвід поєднання роботи та курсів французької мови? Чи це реально? Які способи еміграції через Квебек існують? Також цікаво, з якої причини люди переїжджають з Квебеку до інших провінцій, які тут мінуси? Буду вдячна за будь-яку інформацію та корисні посилання, якими ви можете поділитися.
-
Приходьте на наш гламурний концерт 😉
-
Тоді краще сюди не їхати. 1) Курси французької під питанням. А франц мова критична для роботи в більшості випадків, крім може якщо ви якісь дуже специфічні робітники, чи айтішники. 2) Страховка мед послуг - валідна тільки до лютого 2025 року. Що далі - поки що не будуть її нам продовжувати, новин про зміни в цьому напряму поки нема. Краще розгляньте будь яку іншу провінцію, де хочаб страховка на здоров'я буде покриватися