Український Монреаль
-
Приходьте на наш гламурний концерт 😉
-
Тоді краще сюди не їхати. 1) Курси французької під питанням. А франц мова критична для роботи в більшості випадків, крім може якщо ви якісь дуже специфічні робітники, чи айтішники. 2) Страховка мед послуг - валідна тільки до лютого 2025 року. Що далі - поки що не будуть її нам продовжувати, новин про зміни в цьому напряму поки нема. Краще розгляньте будь яку іншу провінцію, де хочаб страховка на здоров'я буде покриватися
-
Іншура 300 Але вона розгирює рамкю але не заміняє
-
Я вчора зносив😂твоя черга😂
-
Не знаю, якось смішно виглядає що людей стримує саме медична страховка. У мене від роботодавця. Щомісячно відраховують від зп , не знаю скільки платить роботодавець за мене, але не думаю, що 50 баксів для людини в місяць екстра платити велика проблема. Місто білінгво, роботу знайти реально, мову вивчити також. Для мене це краще ніж жити в іншій провінції 🙈. Квебек класний, дуже комфортний і не дорогий.
-
Ну у мене 80 з пейрола і це половина. Інша то амплойор. Але з рамкю то проблема. Всі провінції прожовжили нашим провінц іншуру. Кєбєк ні. Тому тут максимально невизначенна ситуація
-
Я б сказав що це дуже важливо. Ти ціни без неї бачила? День в лікарні 2-3тис мінімум
-
У мене плюс мінус так само , а за 1,5 року сходила до стоматолога тільки - і то віддала пару сотень. Така собі математика. Ну точно б через іншуру я б не парилась при виборі де жити. Скільки не бачила знайомих в інших провінціях, ну то печаль .. в декількох була сама і можу підтвердити. Монреаль 😍
-
Приватна не заміняє рамкю. Там всюди є ліміти на максимальне покриття і франшиза. І умовний апендицит чи ще якась фігня, особливо коли у вас є діти може обійтись в величезну суму.