Український Монреаль
-
У мене плюс мінус так само , а за 1,5 року сходила до стоматолога тільки - і то віддала пару сотень. Така собі математика. Ну точно б через іншуру я б не парилась при виборі де жити. Скільки не бачила знайомих в інших провінціях, ну то печаль .. в декількох була сама і можу підтвердити. Монреаль 😍
-
Приватна не заміняє рамкю. Там всюди є ліміти на максимальне покриття і франшиза. І умовний апендицит чи ще якась фігня, особливо коли у вас є діти може обійтись в величезну суму.
-
Кожен сам вибирає куда їхати і коли. Це просто не правильно казати, що мед страхування не важливе. Тут це один з основних критеріїв
-
Умовна сім'я з 1 чи двома дітьми без рамкю не зможе тут жити, аби мати дохід солідний
-
Те що ти не юзаєш іншуру не значить що інші так само. Я свою вібиваю одним дениалом
-
Є рамкю вона базова Всі інші плани розширюють і доповнюють рамкю Щоб мати повну з дентал і віжн це буде баксів 600-700 на місяць
-
Плюс так уржанс були 7 разів
-
Там 10 тис мінімум би було , аби не рамк
-
Операції дитині - аденоїди і тюби. Франшиза на лора
-
Хто має csq рамкю буде навіть до пру. Всі інші то велике питання. Або федерали прижмуть кєбєк або люди реально поїдуть.
-
В тому то справа що незрозуміло.
-
Суди їхати треба вже з піаром, тоді шик. І рамкю буде і все інше
-
Ага а додай франсе 7 на піар і довгий міграційний процесс тепер. Я он csq майже півроку чекаю і ще кінця не видно. А потім ще федерали