Український Монреаль
-
Ні, можна знайти роботу без французької, але легше це зробити через місцевих знайомих, або віддалено на компанію із іншої провінції або із іншої країни. Тут є англомовна частина міста, може там іще реально щось знайти, а так в цілому просто довше шукати доведеться.
-
Я працювала у ресторані без французької мови, отримувала 20$, тому мій кейс показує, що є можливість знайти роботу
-
Бо може людей щось тримає, або втомилися від переїздів і просто чекають як воно буде поки можна залишатись тут. Звідси їхати - тільки назад у Європу, бо інші провінції - це дорого і знову усі ці муки із документами.
-
Як не зайду сюди постійно якісь сльози. на минулому тижні обучав на амазоні трьох типів які чисто на французькій говорять, деякі слова які не знав замінював на українські (то ще весело було) в кінці кінців толкові пацани попались і все зрозуміли, якщо є бажання можна вивчити мову швидко
-
Брюнсвік ще по цінах десь такий самий
-
Там при цьому податки нижчі так що відносно паритет.
-
Вітаю. Шукаю сусідку. Район Lachine. Гарна квартира з особистим подвірʼям. В квартирі є все для проживання, меблі, техніка, посуд. Можлива передача оренди у березні.
-
Ну, так осінь же.
-
Шукаю дівчину для передачі своєї оренди. Квартира 3 1/2 . Контракт до липня з можливістю продовження. Сусідка українка. ЖК біля метро намюр. Зі спортзалом, басейном, сауною, паркінгом. 825 cad/місяць
-
До речі, це вже передбачають економісти, але завіряють, що при цьому не буде економічного спаду.
-
Наприклад, послуги ортодонта дитині. 8000 тис.
-
Привіт!! Хто шукає роботу, мені потрібні працівники з понеділка по п'ятницю або у вихідні. Субота та неділя, хороша оплата