Український Монреаль
-
Згідно їх закону, люди які мають дійсний WP можуть продовжити RAMQ
-
Технічно федерали мають прижати. Бо компенсацію за це кєбєк клянчить. А от послуги надавати не хоче. Е ще варіант якщо кєбєк буде вийо то дадуть як рефужі страховку від федералів.
-
А в чому проблема продовжити RAMQ?
-
Щоб продовжити покриття RAMQ з відкритим Work Permit (WP), потрібно дотримуватись наступних вимог: 1. Проживання в Квебеку: Ви повинні бути постійним або тимчасовим резидентом, що проживає в провінції. 2. Дійсний WP: Ваш робочий дозвіл має бути дійсним на момент подачі заявки на продовження. 3. Реєстрація в RAMQ: Вам необхідно бути зареєстрованим у системі RAMQ, і ваша реєстрація повинна бути активною. 4. Наявність документів: Можуть знадобитися документи, що підтверджують ваше право на перебування в Квебеку (наприклад, паспорт, робочий дозвіл, підтвердження адреси проживання). Рекомендується звернутися до RAMQ для отримання детальної інформації та уточнення специфічних вимог.
-
Або постградюейт овп. Або імп+
-
Нещодавно
-
Але раз відмовляють, то так і бути😂🤷
-
Жінка телефонувала, їй продовжили 🤷
-
Ще раз кажу у рамкю є чіткий перелік елаєбл пермітів. Наш код 20 в той перелік не входить. Я кидав лінки на сайт рамкю
-
Та жінка писала в фб і скоріж за все іі не правильно зрозуміли
-
Залежить напевно як розмовляти😂🤷 Ні, я не потребую поки ще Людина яка телефонувала та отримала, по CUAET, на сайті у них нічого не сказано, щодо типу WP. Закритий або відкритий, різниця лише в тому чи маєте ви тимчасове резидента, чи ні. Спробуйте отримати тимчасового резидента, та отримати нову картку.
-
Я недавно на фб теж читала пост українки, що їй продовжили за умови що була позначка Куает. Не памʼятаю чи зберегла пост. Писала що подавати заявку треба не раніше ніж місяць до закінчення діючої карти. Можливо, це якісь поодинокі випадки... Але ж треба готуватись до відмови, якщо приходять листи з відмовою
-
Ну зараз їх наче жмуть і щось вирішується. Є чутки що прогнуться. Але поки оф позиція «нікому нічого»
-
Немає,бо немає ще кінця березня 2025