Український Монреаль
-
Залежить напевно як розмовляти😂🤷 Ні, я не потребую поки ще Людина яка телефонувала та отримала, по CUAET, на сайті у них нічого не сказано, щодо типу WP. Закритий або відкритий, різниця лише в тому чи маєте ви тимчасове резидента, чи ні. Спробуйте отримати тимчасового резидента, та отримати нову картку.
-
Я недавно на фб теж читала пост українки, що їй продовжили за умови що була позначка Куает. Не памʼятаю чи зберегла пост. Писала що подавати заявку треба не раніше ніж місяць до закінчення діючої карти. Можливо, це якісь поодинокі випадки... Але ж треба готуватись до відмови, якщо приходять листи з відмовою
-
Ну зараз їх наче жмуть і щось вирішується. Є чутки що прогнуться. Але поки оф позиція «нікому нічого»
-
Немає,бо немає ще кінця березня 2025
-
Ой,Ramq
-
Єм, хтось тут пробував продовжити WP?
-
Буа допис люди яка в телефонному режимі сталася розібратися з страхівкою
-
Ви читати умієте? То читайте www.ramq.gouv.qc.ca/en/citizens/health-insurance/know-eligibility-conditions Розділ Person temporarily staying in Québec - лінк eligible work permit
-
Вона телефонувала і ій,ключове слово,,сказали,, що продовжать, вони в телефонній розмові не хотіли вдаватися в деталі
-
Який ще ФБ? Значить не одна людина вже 😂🤷
-
youtu.be/0bs0hDnUJBY?si=bjqg21DbnmpOSlLn
-
мала дзвінок з ramq. моя картка буде expired наступного року, в канаді я по cuaet. мені сказали, що можна отримати іншу картку до дати закінчення нового, подовженого дозволу на роботу. за місяць до закінчення ramq має прийти лист щодо подовження. тому українці будуть мати доступ до сервісів навіть після закінчення програми, якщо в перміті написано cuaet
-
Ну взагалі то воно і тут є?
-
Скиньте новину про відміну продовження RAMQ або щось типу, я ніде знайти не можу
-
Так, цей. Фактів поки дійсно ніяких
-
-
Жодного офіційного посилання не знайшов, окрім CIBC новини цієї, перший раз узагалі її побачив 😂