Український Монреаль
-
я записував видео з екрану, розпізнавав аудіо, перекладав через дипл там питання дл "ідіота", якщо курс прочитатит то не проблема здати я маю сертифікат але, я почитав групу місцевих уберістів, по монреалю, щось я цього "бізнесу" не зрозумів, 12 баксів після відрахування бензину та амортизації машини, такий собі заробіток якщо нічого нема, то щоб було на хліб,... можливо але краще знайти любу іншу роботу
-
а щось мені оце Васю з Манітоби який зараз переїхав у Ванкувер ютубом прибило, так він щось там чесав що 1 рік для подачі на ПР то 1500 годин я пам'ятаю таку цифру, типу мінфултайм 30 годин на тиждень, та 50 тижнів у році без двух тижнів відпустки але типу якщо ти працюєш фул тайм 40 годин, то технічно для тебе 2 роки то 1.5 з копійками то він сам таке вигадав, чи то так Є?
-
Ну не знаю що там за машини у місцевих уберістів, можливо вони мерседеси новенькі в оренду беруть що у них залишається 12 баксів. В мене виходить приблизно 30 баксів/година після податків і бензину. Амортизацію я навіть не рахувал так як за перший місяць роботи я окупив пів ціни машини ( купляв б/в пассат 16 року) Припускаю що в мене якщо рахувати погодинно виходить трошки більше ніж в інших так як я працюю повний день тільки пʼятниці і суботи, а інші дні по кілька годин коли високий спрос. Про іншу роботу повністю згоден, в мене тренування по пʼять разів на тиждень і тому я шукав саме роботу з повністю вільним графіком, а в інших випадках краще влаштуватись на повноцінну роботу
-
Він настає не по годиннику, а коли над вами північ ☝
-
Так. В IGA наприклад
-
Вони інші форми, ніж круасани, але з того ж тесту.
-
Одвічний холівар chocolatine vs pain au chocolates😂
-
Вони багато де є під назвою chocolatine.
-
Ми беремо з алмондом. Типу наче іскруассан классичний а наче з начинкою😂