Український Монреаль
-
Chifa Партнери з capisco та tiradito В капіско я вже була, відгук можете глянути вище Щодо chifa - сподобалось дуже ВСЕ Дуже затишний ресторан в центрі міста, підійде і на побачення сходити і з друзями коктейлі випити і з подружкою поклепати 👩❤️👨💅 Відкрита кухня, готують все перед вами, сервіс 10/10 дуже приємні офіціанти, повара та бармени теж підходять і питають чи все сподобалось Їжа дуже смачна, гора з картоплі фрі та морепродуктів це взагалі топ я мало не лопнула Короче, всі бігом туди, місце топ #ресторани
-
Ocha Для тих хто полюбляє пончики Затишне «інстаграмне» місце на сан катрін Я не фанат пончиків, але ці мені дуже сподобалися, дуже пругкі наче хмарка в роті ☁️😂 Єдиний мінус - вони всі в цукровій глазурі Напої в них теж дуже смачні Рекомендасьон #ресторани
-
👾👾👾👾👾👾 🅰️🅱️🔤🔡🔚 🅰️🅰️ 🅰️🅰️🅰️🅰️✅ 🅰️🅰️ 🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️ 🅰️🅰️ 🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️ 8️⃣0️⃣—2️⃣0️⃣0️⃣💵 🔤 🔤🔤🔤🔤 💟💟💟💟💟💟 💟 💟💟💟💟 🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤 🔤🔤🔤 🔤🔤🔤🔤 🔤🔤🔤🔤🔤❗️ 👇👇👇👇👇 ✈️@Nik_dex
-
Всім доброго дня🌸 Якщо ви в пошуках репетитора з англійської, німецької, французької , польської , іспанської ,чеської та італійської мови❤️ ✔️Навчаються і дорослі, і діти! А також ШКІЛЬНІ предмети - українська мова, фізика, хімія, математика, історія, біологія, географія, малювання📚 Для запису пишіть в особисті повідомлення 📩 Перший урок - безкоштовний🎁
-
✨ Шукаєте вчителя англійської та французької мов? ✨ Готові вивчати англійську чи французьку з професійним викладачем, який прожив 3 роки в Канаді? 🌍 👩🏫 Чому варто обрати мене? Вільне володіння англійською та французькою мовами. Диплом у галузі мов та лінгвістики. Індивідуальні заняття, адаптовані під ваші потреби. Цікаві та інтерактивні уроки для швидких результатів. Реальний досвід спілкування з канадською культурою та мовними особливостями! Відкрийте нові можливості у вивченні мов! Почнімо вже сьогодні. 🌟 📞 Зв'яжіться зі мною, щоб забронювати своє перше заняття! 0994447210