Український Монреаль
-
Ну тут залежить від намірів. Тобто 9 місяців+час до березня+час розгляду.можна виграти до 1.5 року
-
Після цього їх будуть продовжувати на загальних підставах, як для всіх інших. До березня можна продовжити ворк перміт лише тому, що є українське громадянство. Хіба що Канада ще на рік продовжить для нас програму
-
Дуже малоймовірно враховуючі наміри і дії щоб зменшити тимчасових і постійних резидентів
-
Так, можна
-
А чи можна продовжити ворк перміт за такою процедурою на новий паспорт? Якщо поточний перміт діє до кінця дії паспорту
-
Всім привіт! Будь ласка, дайте мені адрес де я можу придбати тарань(суху рибу) в монтреалі або Лавалі! Дякую!
-
На сайті IRCC заповнюєте форми, додаєте документи і слідкуєте за процесом. Після погодження документ приходить поштою
-
Всім привіт! Мою Питання про сак в Лангьой На момент відкриття мого профілю в сак, я мала досвід водіння 22 місяці. Пройшло більше 2 місяців. Сьогодні здала практичний екзамен, але мені не дають права на довгий строк бо на момент відкриття профілю досвід був 22 місяці , а треба 24. Але ж необхідні 2 місяці вже пройшли? Мене обслуговувала жінка азійської зовнішності, вона російськомовна ( чоловік чув як вона в черзі говорила з кимось російською ) та має сильний акцент. В мене не високий рівень французької, і вся взаємодія з нею була принизливою. Вона хамила, кидала мій паспорт та ручки, а коли я чогось не розуміла, показово закатувала очі. Ні привіталась, ні попрощалась. Може хтось теж стикався, та знає як її імʼя? Я б написала скаргу. Виглядає як русня яка ненавидить українців. от тепер думаю, чи звʼязана ця ситцація з досвідом водіння з її людьским фактором
-
Так це завжди тут правило що стаж береться на момент відкриття файлу. З приводу хамства ну як на мене саак впринципі стосовно сервісу не топ. Може ви собі ще додумуєте враховуючі те що рішення не сподобалось. Поїздите 2 міс на учнівських і потім замініть(той ще квест але є що є)
-
Привіт всім!Терміново потрібен столяр з досвідом роботи ( збірка корпусних меблів,монтаж і таке інше) Кого цікавить ,пишіть . Або дзвоніть за номером 438-535-9009
-
Нам взагалі перший раз замінили на такіж учнівські(жінка спочатку не звернула увагу). Тому втратили 2 місяці з гаком часу поки чекали права по пошті двічі. А грошей зідрали двічі😂
-
Ну треба знов таки ж в великий сак їхати і брати апойнтмент. Ну у нас так було. На наступний день їхати в інший і міняти.
-
Нам той лист так і не дійшов. Поїхали самі робити
-
У мене теж на момент приїзду досвід був 21 місяць,після здачі тесту,отримала тимчасові права на випробовувальний термін на 2 місяці,зателефонувала спитати,що з цим робити далі,сказали чекати на пошту лист і чек на оплату постійних прав,що у зв'язку з тим ,що досвід менший ніж 24 місяці,я отримала спочатку випробовувальні ,а потім вже будуть постійні ,прийдуть також в поштову скриньку,тому чекаю!))