Український Монреаль
-
та нормально сісти розібратись я сам подавав взагалі
-
так я і бачу це і є нотіс оф асесмент ви чи з контексту випали чи що
-
Коли в Польщі подавали податкову то було якось легше, тут взагалі дах для мене)
-
це не платіж їй а те що треба доплатити не плутайте а так - звісно через цей док приходить сумма провінційного рефанду
-
Продовжити треба
-
Я витратив десь тиждень по 2-3 години на день але отримав нормальне повернення. Але це якщо працюєш і клеймищ витрати. Дантисти-іншури і тд
-
Тоді я маю ще одне питання 🫣 щоб знову не було ніяких проблем чи штрафів. Мені прийшов продовжений ворк перміт чи потрібно мені змінювати сін номер?
-
Потрібно буде сісти щоб цього року все правельно зробити
-
тьху там далі був нотіс оф асестмент правильний детермінейшн це взагалі типу елаєбл чи ні на ті чи інші кредіти-знижки-програми
-
Дякую за допомогу 🫣 а то я щось зовсім" загубилася" в цьому всьому
-
ну я не бачу сенсу буху джля стандартних кейсів якщо селф емплой-корп-великі інками від інвестів то ще може бути
-
-
Я на це відповім, що я не бачу сенсу буху для більшості кейсів, навіть селф емплой. Але що дійсно треба, то продвинутий софт. Бо я сам бачив декларацію убер-таксиста, де йому бух-араб зробив гарну амортизацію на машину лише завдяки мануал ентрі до найцікавіших рядків.
-
Annual premium: Contribution paid to Revenu Québec through your tax return Between $0 and $744 per person, depending on your net family income
-
Там так: Persons covered free of charge The following persons are generally covered by the Public Prescription Drug Insurance Plan free of charge: Holders of a valid claim slip (carnet de réclamation) Children of persons covered under the public plan: Under age 18, without access to a private plan Age 18 to 25, without access to a private plan, in full-time attendance at a secondary-, college-, or university-level educational institution, spouseless, domiciled with their parents or legal guardian Persons with a functional impairment specified in the Regulation respecting the basic prescription drug insurance plan which occurred before age 18, spouseless, domiciled with their parents or legal guardian, without access to a private plan, not receiving last-resort financial assistance with a claim slip (carnet de réclamation) Persons age 65 or over receiving 94% or more of the maximum Guaranteed Income Supplement
-
Так