Український Монреаль
-
Сходить до костко там все зроблять і тєст і окуляри
-
Доброго дня, до якого періоду ще дають ворк преміт по Cuaet? Дівчина планує летіти в канаду
-
До 31.12.24 наскільки я зрозумів якщо відповідає вимогам
-
Мені дали, десь тижня 3 назад надіслали , але я проходила обстеження ще в березні, але забула за страховку та і я покидала країну на півроку
-
Ворк перміт ще видають, медичну страховку відмовляють. Тільки дітям дають мед ramq
-
Доброго вечора! Ви не знаєте, чи є подібний сайт для Канади? Бо під час переїзду до Кебеку, повело платними дорогами і всі листи щодо сплати, які точно надходили на адресу Онтаріо, знищені 🙄
-
Зрозуміло
-
Я про тих хто вперше заїжджає, їм відмовляють
-
Сьогодні не субота, але ревью буде
-
Maison sauvage Затишний інтерʼєр, смачне печиво, багато різних смаків. Ми зʼїли по печиву і наїлися Прикольні напої Рекомендасьон #ресторани
-
Так а що?
-
Ні, це відбулось десь під Монреалем 😂
-
Якщо йдеться про торонтівську трасу 407, то сайт оцей: www.407etr.com/en/home Але вони кончені. Накидують штрафи, на відміну від NY
-
А ти що робишь? Сочкуешь?
-
Взагалі в гугл мапс е опція avoid tolls
-
Може цей міст? a25.com/
-
Думаю, це воно Дякую! 🙌🏻
-
«Епловськими» користувались, там взагалі інша історія І тоді були наджахливі затори, тому повело якоюсь такою трухнею…+ тою платною дорогою Але як я розумію, без інвойса, якого ми не маємо - сплатити ми теж не можемо 🙄
-
Воно не стосується ворк перміту
-
А ця дата, що ви вказали, це крайній термін отримання бенефітів для тих хто отримав візу CUAET після березня 24 року.
29 Jan 2023, 07:13
221086/236700
about 2 hours ago