Український Монреаль
-
-
Технічно він правий але там сильно залежить коли апрувнули перміт
-
Мені дійсно цікаво, звідки взялася дата 31.12.2024? Можете поділитися посиланням на офіційні джерела. Все, що я зміг знайти це тут www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures.html І тут написано - якщо куает погодили 4.02.2024 або пізніше, то треба заїхати до 31.12.2024, щоб отримати бенефіти по куает - якщо погодили раніше 4.02.204, то можна отримати ворк перміт, якщо його було погоджено і він ще діє: If you were also approved for an open work permit, you will get one when you arrive in Canada, as long as it has not expired. Тобто виходить, що якщо людина отримала візу куает раніше лютого 2024р, то вже немає значення, коли вона заїде. Обмеження визначені лише сроком дії візи і попередньо апрувнутого вокрк перміта. Якщо є офіційна інформація з інших джерел, то поділіться, будь ласка, бо для мене це питання зараз актуальне.
-
Киев, работа ЗП от 800$ возраст 17-30 пишите не стесняйтесь)
-
Так потрібно
-
Під бенефісами тут мається на увазі право звернення до центрів для імігрантів за інформаційною допомогою та консультаціями( складання резюме, тощо) та мовні курси, якщо конкретна провінція їх надає), я не бачила що там говориться про грошову допомогу. Можливо також бенефітом тут вважається також видача ворк перміту. Бо за звичайних умов він не видається просто так
-
Мовні курси не бенефіт - на них можуть розраховувати всі темп резиденти(по правилах) Ворк перміт це теж не бенефіт чи послуга Рамкю кєбєк вважає бенефітом
-
Я цим питанням цікавився безвідносно бенефітів, але з тексту на сайті можна зробити висновок, шо бенефітами також вважається, що вам видадуть перміт на 3 роки без зайвих питань) але якщо кует був виданий раніше лютого 2024, то отримання відбувається “за загальною процедурою” і в теорії можуть відмовити на розгляд іміграційного офіцера. але як все насправді відбувається невідомо ) хотілося б почути досвід тих, хто приїхдив вперше до Канади останніми місяцями з куает виданим до 2024
-
Так, я саме це і мала на увазі
-
Дякую!
-
Добрий день. В вересні цього року мама отримала work permit, офіцер ніяких питань не ставив. Подивився на візу, зробив WP за 10 хвилин максимум. Візу отримала в 2022 році.