Український Монреаль
-
Стипендію ще не отримувала. я тільки почала курси. Я вже знайшла форму для зміни рішення. Дякую
-
ви це робили?
-
Добрий, враховуйте що ви будете летіти у зону Євросоюзу. Там буде дуууже довга перевірка документів. Ми коли летіли у Канаду з пересадкою в 55 хвилин, ми майже запізнилися.
-
Так а чому обережно? Не поїхало до орків а лейби вже надруковані
-
Я так летіла, у мене була пересадка в Цюріху десь 1.15 год. Чесно - було стрьомно, але я встигла. Враховуйте, що аеропорт у Цюріху складний, і скоріше за все вам треба буде змінювати термінал, а там це робиться на потязі. Також на трансатлантичних перельотах буде додаткова перевірка документів. Ну і дивіться, щоб за багаж відповідала одна компанія, щоб це не були просто два стиковочні рейси, бо тоді ви 100% не встигнете. Я на це пішла, бо коротка пересадка у мене була на шляху в Канаду, то було не дуже критично, якби не встигла. Але я б не брала таку коротку пересадку по дорозі в Україну, бо з Варшави у вас точно буде потяг/автобус, на які також треба встигнути.
-
Vodafone :)
-
😳 Ужас !
-
Ми летіли через Париж 1.50 хв., хвилин 10 тільки вільних було. Перевірка документів зайняла час і аеропорт великий. Поки, дістались іншого терміналу...