Український Монреаль
-
Всім привіт, хтось міняв права на мото? Зможете розповісти який був практичний екзамен?
-
💨 Великий вибір тютюнових товаpiв – зручнo та виraдно! 💨 Що в наявнocті: • Cuгapeти від 1 блоку • Стuки для Айкoca • Однopaзkи та вeйпи • Taбак для кальяну 🏠 Швидка доставка або cамoвивіз без передоплат. 👉 Натискай на кнопку для замовлення!
-
🔤🔤🔤🔤🔤 🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤 🅰️🅱️🔤🔡🔚 👾👾👾👾👾👾👾👾 👾👾👾👾👾👾👾👾👾👾 👾👾👾👾 🔠🔠🔠🔠🔠🔠 🔠🔠 1⃣2⃣0⃣0⃣0⃣💸 ⚡️🔠 🔠🔠🔠🔠⚡️ 💜💜💜💜💜 1️⃣8️⃣➕ 💜💜💜💜💜💜💜💜💜 💜💜💜💜💜💜💜💜 💜💜💜💜💜💜 💜💜💜💜💜💜 ✈️ @vyacheslavvorontsov1
-
@voyageur_errant напишіть йому
-
Доброго дня, підкажіть хто є адміністратором 🙂 Хочу запитати дозвіл на розміщення оголошення!
-
Я завжди сподівал що це люди серця розбивають а тут варини якись
-
Та там тельці якись та напевно ви прави
-
Богдану що це за жах?
-
Технічно люди теж тварини😂 з точки зору біології😂
-
Українською, будь ласка
-
Доброе утро 🙌, подскажите пожалуйста,после подачи заявки на карточку Maladi,они должны прислать формулу на почту?
-
А коли вони для вас почалися? Може ви вибрали всі тижні
-
Добрий день, комусь приходив лист, що по безробіттю виплати закривають 28.02.25?
-
Безробіття від федералів (Employment Insurance) чи допомогу від Квебеку? Це різні програми
-
Вони закінчуються для всіх українців без вийнятку. Там же написано, чекаємо на вас в центрі зайнятості
-
Я отримую пів року, а моя сусідка вже 1,5 року
-
В інший групі викладали лист, який отримують зараз ті, хто на соціальній допомозі.
-
Кваки, велфер для українців
-
Ви колись працювали в канаді?
-
Яка це допомога від Квебеку?
29 Jan 2023, 07:13
221176/236480
37 minutes ago