Український Монреаль
-
Де ви бачили тут мої скарги на життя?
-
Я сумніваюся, що хтось ще до цих пір не зрозумів, що реальність тут дійсно сувора, особливо для тих, хто не має тут свого житла. Я не мала на увазі тільки один комент.
-
Ця група створена для порад і обговорень. Вам треба порада? Її тут дадуть. Потрібна допомога? Її тут надають. Мені ніхто тут так не допомагав, як українська діаспора. Вони мені допомогли і з роботою, і з курсами мови, і з усіма бюрократичними питаннями. Але якщо в групу заходити просто поскаржитись на життя, то так, тут ніхто не буде це слухати. Хочеться просто понити як все погано, то треба з пляшкою вина йти до друзів, а не виливати все це на 5000 незнайомих людей. Бо так, якщо хтось скаржиться як йому тяжко без грошей, то що скажуть більшість людей? Правильно, йди працювати і все в тебе буде добре.
-
Щоб не було піздно.
-
Якщо так, то у них ще буде шанс це зрозуміть...
-
Ви свій комент написали у відповідь на мій
-
Ну як раз я бачив багато людей які не зрозуміли ще
-
Ггг...🤯 комусь ні одного запрошення на курси французької, а мені аж ДВА прилетіло: 5 листопада Centre Pauline-Julien підтвердив та запросив 12 листопада у вівторок на заняття. А сьогодні листівка від міфі, що мене чекають у понеділок 11 листопада у Cégep André-Laurendeau, це за парком Агриньон. Якась фігня! може помилка у системі, може перевели! У когось є такий досвід?
-
Було ще постійний пасвей для українців. А вийшов пасвей для тих кого і так родичі могли спонсорнути
-
Було таке, обрала універ бо мені ближче. Відвела доньку в школу і хв. 7 до універу. Університет Шербрук у Лонгей 2 чи 3 нові групи) Ніво ан.
-
А хто вам допомогав з роботою? Взагалі, хтось допомагає з працевлаштуванням?
-
це для інформації
-
Ну так з цього тут і почалось обговорення
-
Доречи, про велфер... Він закривається в березні. Вже бачила лист. Не знаю чи можна буде щось змінити чи це для всіх. Хз.
-
Конєчно, йдіть туди куди зручніше.