Український Монреаль
-
Було ще постійний пасвей для українців. А вийшов пасвей для тих кого і так родичі могли спонсорнути
-
Було таке, обрала універ бо мені ближче. Відвела доньку в школу і хв. 7 до універу. Університет Шербрук у Лонгей 2 чи 3 нові групи) Ніво ан.
-
А хто вам допомогав з роботою? Взагалі, хтось допомагає з працевлаштуванням?
-
це для інформації
-
Ну так з цього тут і почалось обговорення
-
Доречи, про велфер... Він закривається в березні. Вже бачила лист. Не знаю чи можна буде щось змінити чи це для всіх. Хз.
-
Конєчно, йдіть туди куди зручніше.
-
Дивно, в Галіфаксі є організації🌟
-
Сарафанне радіо ніхто не відміняв
-
Ніхто не допомагає з працевлаштуванням, тут все самі. Деколи бувають оголошення від своїх чи тут, чи на фб, але тих, хто шукає роботу більше, ніж наявних вакансій. Я свою знайшла у канадській місцевій групі на фейсбук, написавши там пост.
-
Організації є, але там тільки підказують як оформити резюме і на яких сайтах шукать роботу. У моєму випадку працівниця Проміс законспектовувала, як я зрозуміла, для неї на майбутнє, інформацію, яку я назбирала за декілька місяців... я взагалі ніяких цінних порад там для мене не отримала
-
Поїду ще на ярмарку вакансій.
-
Ой, я пишу-пишу і ніфіга. Останнього разу дівчина сказала, що якщо я була керівничкою, то я не можу робити препрес))😁😁 на графічного дизайнера тут була вакансія)) а по UI/UX Designer - тиша така, що хочеться додому.😄 А додому неможна бо там кацапи чортові тиснуть фронт.
-
Та і тут є В томуж промісі є Але допомога там ну таке
-
Добре, якщо так. Значить, вони є різні
-
І, стосовно роботи з маленькою дитиною... Ми тут удвох. Я і дочка. Я шукаю гібрид або ремоут бо якщо вона захворіє, а діти хворіють - буде складно. Так само, ми з чоловіком працювали в Україні, я - онлайн, а він - на офіс. Якщо вона не хворіла - був садочок, хворіла - я з нею вдома. Якщо в мене зустріч, він працював вдома, за умови, що вона хворіла. А хворіла вона, дуже часто, перші 2 роки садочку. Тому, всі хто тут розповідають дівчині, що їй робити - спробуйте самі працювати з тодлером, будь де))😄😄
-
А ви особисто мали з ними досвід? Я мала з одним, нікому не раджу. Але можливо у когось був інший досвід. У мене склалося враження, що там тільки збирають інформацію, щоб потім зливати її десь, бо якраз після інтервʼю в одній з них мені почав надходити різний спам