Український Монреаль
-
Почав вірити у гороскоп с сьогоднішнього дня, я такі у шоці, зустрів Стіва Аокі в пінг понг клубі
-
Я думаю, що це від стресу. Не ображайтеся ні на кого. Ми всі вразливі. Я навпаки бачу, що тут дуже діляться інформацією, підказують ... Але все не просто. І життя ускладнилося для всіх. Хіба що, крім урядовців та депутатів. Класика.
-
Знаменитий ді-джей
-
http://www.echottc.com/en/index.html
-
Боже, це ж Девон його сестра! На превеликий жаль не знаю його творчості.
-
Ми тільки приїхали, я ще мріяла, що ми повернемось додому і, зараз, мрію) Потрібно було переїздити аж за Кіркленд, в них не було ремоуту. Громадським транспортом було 3,5 години в один бік. Дочка стресувала, погано їла, дуже погано. Вона вже 1,5 місяці ходила до школи. Я сама була не дуже, плакала коли бачила в небі літачок)) Я була для них оверкваліфікейтед, в гарному сенсі i англійська їм підходила. Пропонували графічний дизайнер + HTML/CSS трошки, а я хотіла хоча б UI design. Таке, коротше, треба їм подзвонити)
-
Він вже ні до чого. Не знаю чи дають зараз.
-
А навіщо вони тоді, як можна працюючи просто займатись із репетитором (що я власне і роблю). Питання не риторичне, може після них якийсь папірець корисний дають?
-
Чудово, чекала 9 місяців😅 дякую