Український Монреаль
-
Напишіть або зателефонуйте координатору конкретно вашої групи та курсу. Її контакти дають на першому дні навчання. Вона надішле вам форму для перегляду рішення про стипендію. Я розмовляла з моїм координатором, вона сказала, що є можливість отримати стипендію, якщо немає жодних виплат інших.
-
Якщо фул тайм, то, можливо, ви на момент заповнення заявки отримували соціалку і це вказали. Зверніться після початку навчання до секретаря школи, вона вам дасть заповнити заявку про зміну ситуації і відправить її до міфі і вам нарахують стипендію від початку навчання, якщо не отримуєте соціалку
-
Ви від стресу неуважно прочитали мій комент. Я не писала, що група не є інформативною і що все погано... Я в таких довго не знаходжусь, а в цій вже два роки. А до чого тут ще і депутати, напевне, відомо тільки вам і їм.
-
Добрий день! Скажіть будь ласка чи є взагалі можливість викликати швидку по рамкʼю?
-
Всім привіт. Мене звати Ольга і нам потрібна Ваша допомога врятувати мого чоловіка,адже він захищав та обороняв нас. Мій чоловік військовослужбовець 157 бригада,2го батальону 3го взводу був на Покровському напрямку та отримав там важкі та серйозні поранення: Множинні уламкові поранення по всьому тілу, забій головного мозку 2ст, проникаючі поранення обох очних яблук іншими словами майже не лишився зору. З кожним днем стан на жаль погіршується. Прошу Вас допомогти щоб мій чоловік міг знову бачити і далі його чекає багато операцій але ми будемо боротись чого б це не коштувало. Приблизно на операції потрібно 250 000грн. Я дуже прошу Вашої допомоги без Вас я не впораюсь. Номер картки 4028082010995122 IBAN UA773003460000026209915705570 На ім'я Koval Andrey Для переказів закордонну PayPal [email protected] Безмежно дякую кожному 🙏
-
Як розповідав соцпрацівник з Ласточки, то за швидку потрібно сплачувати, бо це не підпадає під рамкʼю…. А люди розказують що користувались і не сплачували…
-
А тепер маленький секрет. Його не існує лкрім кейсу валідованного оферу. Документ на 10+ сторінок то амплуа егрімент. Оффер це максимум 2 сторінки а4. Валідований офер може бути більше але це кейс іміграції чи закритого ворк перміту.
-
Щось таке
-
Ну саме по закону може й такий бути. По факту оффер поки він не прийнятий це просто пропозиція. І навіть якщо прийнятий - можуть розвернути. Це не захист чи гарантія від слова зовсім
-
Їм дуже горіло, я їм підходила там працювала дівчина з України. Вона понесла моє резюме, НР подзвонив дуже швидко, сказав, що згодом співбесіда з керівником, якщо мене влаштує чи буде в мене час. Коротше, сьогодні їй подзвоню.
-
Ну у мене ще коротший був. Обовʼязки в мене в контракті прописанні. В офері луже стисло