Український Монреаль
-
А тепер маленький секрет. Його не існує лкрім кейсу валідованного оферу. Документ на 10+ сторінок то амплуа егрімент. Оффер це максимум 2 сторінки а4. Валідований офер може бути більше але це кейс іміграції чи закритого ворк перміту.
-
Щось таке
-
Ну саме по закону може й такий бути. По факту оффер поки він не прийнятий це просто пропозиція. І навіть якщо прийнятий - можуть розвернути. Це не захист чи гарантія від слова зовсім
-
Їм дуже горіло, я їм підходила там працювала дівчина з України. Вона понесла моє резюме, НР подзвонив дуже швидко, сказав, що згодом співбесіда з керівником, якщо мене влаштує чи буде в мене час. Коротше, сьогодні їй подзвоню.
-
Ну у мене ще коротший був. Обовʼязки в мене в контракті прописанні. В офері луже стисло
-
Ну усний офер теж може бути але цого фіг доведеш. А лист на пошту - легко. Мій нинішній офіер був листом на мейл с прикріпленим лінком на докусайн де підписати контракт
-
По закону якщо офер підписаний то можна претендувати на демедж. Але по факту це не завжди так.
-
Я бачив кейси відкликання прийнятих офіерів що тут що в україні(в айті свері в укр документообіг дуже близький до місцевого)
-
Привіт ♥️ вчора я здавала теоритичний екзамен з водіння,два блоки здала,один - ні,але працівник відмовилась мені говорити який блок я не склала,але мої знайомі говорили,що їм повідомляли. Скажіть будь ласка,можливо хтось знає чи можна якось дізнатись цю інформацію і чи взагалі потрібно здавати знову три блоки чи лише один?
-
Схожі але не тіж. Рандомні питання з бази
-
Ні звісно
-
Ну тоді некорректна поведінка співробітниці сак