Український Монреаль
-
Гороскоп циганки на 12.11: ♈ Овен - ви добрі і ввічливі, але є нюанс ♉ Телець - ви завжди відчуваєте себе як вдома, бо нікуди не виходити з нього ♊ Близнюки - хочеться перейти від слів до дій, але не сьогодні ♋ Рак - гнучкий графік - це коли змогли, тоді і зробили ♌ Лев - якщо вам пишуть «як справи?», значить ця людина про вас нічого не знає ♍ Діва - якщо ви зранку приємна людина, то це скоріш випадковість ♎ Терези - у вас не завжди є відповідь, але завжди є коментар ♏ Скорпіон - всі кажуть, що час є, а часу насправді нема ♐ Стрілець - працювати вдома неможливо, бо вдома за вами спостерігає домашня робота ♑ Козеріжка - все життя - це кастинг, який неможливо пройти ♒ Водолій - ви ще нічого не почали, а вже все набридло ♓ Риби - ви нікому нічого доводити не будете, колишні, навіть не просіть
-
Ти адміном стала? Я попередив!
-
Таке може тут писати лише адмін. Рома, ти дуже сильно ризикуєш. Я попередила)))
-
Дякую!!!!
-
Краще самому
-
Не витрачай гроші
-
Це не дуже важко
-
Так і від залипання клавіш
-
Типу від пилу?
-
А в чому проблема?
-
Народ , хто знає когось хто зміг би мені почистити ноут як всередині так і ззовні ? Та зробити профілактичну чистку ?
-
Доброго дня,якщо ще цікавить-напишіть мені у пп
-
Якщо інформаційно то csai Інших допомог вже немає і не буде
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка центр допомоги новоприбулим
-
Liudmyla узгодьте рекламу з @voyageur_errant
-
Та не дай Боже, просто дружня порада. Я знаю твій унікальний дар щось не те написати 😁
-
Достатньо одної постраждалої від твоєї інформації 😉
-
Знов ти за старе? 🤣
-
Привіт, шукаю роботу, кому на роботі потрібен працівник? Я хлопець, 26 років. До цього пів року працював на реконстракшені і демолюшені, також був досвід на мувінгу. Впринципі готовий будь що робити де платять
-
Дякую!
29 Jan 2023, 07:13
221890/236626
about an hour ago