Український Монреаль
-
ну менi дали на руки, але в мене не забрали мiй попереднiй паспорт, тобто в мене зараз 2) це компетентнiсть чи нi?
-
Згоден. Я просто кажу про некомпетентність деяких працівників, і від того відбувається так що десь видають паспорт 3 особам а десь ні.
-
давайте разом уявимо реальнiсть що украiнське посольство у кожнiй краiнi свiту - однаковe, та будемо жити разом у цiй реальностi
-
Бомжур , порекомендуйте ветеринара для котика , щоб зуби подивитись і підлікувати
-
Доброго дня, скажіть будь ласка чи є в Монтреалі магазин, де можна придбати зразу телефон, і щоб вибір був нормальмим, а 4 шт, або під замовлення
-
Так посольство України робить по закону України чи по закону країни у котрій знаходиться?
-
процедури можуть вiдрiзнятися, у ЄС iнщi стандарти
-
Чи це був просто факт що Молдавія не у ЄС?
-
І що це змінює для громадян України у посольстві? Україна навіть також не у ЄС
-
ЄС *
-
молдавiя навiть не у ЄС
-
У мене була ситуація коли мені у Молдавії казали що неможливо зробити доручення відразу на все майно, поки мені мої знайомі не відіслали фото доручення з Польщі як його там роблять і тільки після цього мені її зробили. Гадаю що до Молдавії пізніше новини про нові закони доходять ніж до Польщі або до працівників у посольстві довше доходить
-
Вітання
-
До війни було тільки за відбитком Ні який працівник просто так не віддасть,без спеціального закону На ньому відповідальність
-
Багато залежить від працівників
-
Ми робили у травні
-
Вітаємо
-
Та ні Консульство України Підчиняється законам України Отава тут ні до чого
-
Добре що можна зараз поштою
-
Так і було, і є де так працює