Український Монреаль
-
Дніпро. Я знаю, що неможна.
-
Ну, на любітєля)
-
Був важкий тиждень, я розмовляла з чоловіком, він вже напружився... Каже, то вертайте дому, шукай квитки. Вчора, вела малу в школу, дочка зранку, щось не хотіла вдягати. Я довго пояснювала, що це потрібно робити. Вона, знов - я не хочу. І, так голосно кажу їй: "Та я взагалі не хочу тут жити! Але ж живу." На всю вулицю. За 5 хвилин зайшла в універі в туалет, двері зачинились і не можу відчинити. 😆😆😆😆 Посиділа трохи, поки чоловікові не подзвонила. Він сказав, що робити з ручкою. Знаки долі! Помітити, як спам.
-
Все гірше, ніж було, що Дніпро, що Кривий Ріг.
-
В мене ще є Галичина).
-
Значно краще.
-
ну до Дніпра КАБи ще не дотягують в цьому плані ЗП, ХЕ і ХА гірше але так що нема веселки і єдинорогів
-
💎 Velvetoro - Кaзинo с бoнycoм $2000 на Вaш бaлaнc прямо в Telegram! 👏Игpaй прямо с Telegram или брayзaра. 🍀Получи бонус при регистрации $2000 к вашему балансу! Забрать бонус можно здесь - @Velvetoro2024 Забрать бонус можно здесь - @Velvetoro2024
-
З iншого боку,в довiйськовий час(особисто для мене це до 2014) вiдбувались подiï, якi призвели до того що вiдбуваеться понинi
-
Насправді, дуже багато подій до цього привели. Як на мене, найбільше зло це Кучма з Кравчуком.
-
Монреаль Шукаю роботу на вечір після 15:30, а також на вихідні. Маю 2 роки досвіду роботи офіціантом та 1 рік досвіду роботи на складі. Готовий(-а) до будь-яких пропозицій. In English Montreal.Looking for a job in the evenings after 3:30 PM and on weekends. I have 2 years of experience as a waiter and 1 year of experience working in a warehouse. Open to any offers. En français Montréal. Je cherche un travail en soirée après 15h30, ainsi que les week-ends. J'ai deux ans d'expérience en tant que serveur et un an d'expérience en entrepôt. Ouvert(-e) à toutes propositions.
-
Класна ідея ! Мені подобається. 😊