Український Монреаль
-
У вас сломался телефон? Не переживайте! Я предлагаю профессиональный ремонт мобильных устройств. Также есть сертификат стаж работы, Мастер по ремонту телефонов. Ремонт дюбой сложности Мои услуги: Замена экранов Ремонт разъемов (USB, наушников) Замена батарей Устранение водяных повреждений Замена задних крышек Ремонт камеры Замена сенсоров (датчиков) Настройка и восстановление ПО Ремонт кнопок (громкости, включения) Чистка внутренних компонентов от пыли Защита от влаги и пыли Разблокировка ICloud и Google account Адрес Chateauguay
-
Рів-Сюд є майстер. Дуже подобається.
-
Якби я була кебечка я б так і вважала)
-
Якщо чесно коні рідкість і в селах вже))
-
Доброї ночі,хто може подавався на PR за H&C? Є питання
-
🔥 Cuгapeти, стuки, однopaзkи – все за найкращими цінами та з акцизом! 🔥 У нас лише якісна продукція: • Cuгapeти від 1 блоку, з акцизом та без підробок • Cтuки для Айкoca • Oднopaзkи на будь-який смак • Taбак для кальяну, сертифікований♨️ 📦 Швидка доставка по всій країні або зручний cамoвивіз без передоплат! 👉 Тисни на кнопку нижче, щоб замовити якісну продукцію!
-
Гороскоп циганки на 16.11: ♈ Овен - виглядати як мінімум адекватно - це вже максимум ваших зусиль ♉ Телець - нарешті можна одягатися так, що вас ніхто не впізнає на вулиці ♊ Близнюки - вихідні - це коли ви офіційно не працюєте, але все одно щось робите ♋ Рак - не прогулянка, а пасивно-агресивний біг по справах ♌ Лев - не стосунки, а тимчасовий союз для спільного виживання ♍ Діва - якщо чогось не памʼятаєте, значить цього не було ♎ Терези - не вихідний, а соціально прийнятний спосіб уникати людей ♏ Скорпіон - друзі - це групова терапія з мемами ♐ Стрілець - якщо на побачення, як на роботу, то ясно, чому ви хочете піти раніше ♑ Козеріжка - хочеться бути більш-менш адекватним, але виходить менш ♒ Водолій - плюси і мінуси поганої памʼяті: + ви не памʼятаєте, що ви натворили - памʼятають інші ♓ Риби - вам не потрібні здорові стосунки, бо не буде звідки черпати натхнення
-
добрий ранок! зараз дуже базове питання, але у мене виникли сумніви) підкажіть, будь ласка по нашій візі можна в’їзжати/виїзжати з канади? я була впевнена, що так, але випадково на днях у ворк перміті побачила якусь зноску про в’їзд лише один раз.. з ним щось стається, якщо вилетіти з країни?
-
Шукаю студію чи кімнату 🫶🏻
-
💸 Только что поднял 102к в Sweet Bonanza 👌 Пополнил всего 4000р и сразу выбил бонуску за 4000р ✅ Играю тут ➡️ t.me/TonGamesCh_Bot
-
Шукаю невеличкий будинок, для двох і кота, окремий (без "холостяка") можливо в когось є варіанти? Дякую
-
Всім привіт,продам скраб для тіла та фіксатор для волосся Купила собі ,але в мене лежить без діла, хочу продати )) За ціною в особисті 👇