Український Монреаль
-
Про ваш вопрос выезда, отвечу. Я тоже по cuaet заехал. И уже выезжал из Канады ( и обратно вернулся) никаких вопросов и препятствий. Подсказка, на обратном въезде, вся очередь выстраивается в эмиграционный офис, я на входе показал офицеру, что у меня все пермиты уже оформленны и он меня направил мимо офиса на выход. На что я и надеялся не стоять в очереди.
-
Водійські посвідчення всіх категорій 🚗🇺🇦 Відгуки наших клієнтів, працюємо більше 5-ти років🔥 Є доставка в Європу🇪🇺 Щоб замовити або пройти консультацію пишіть - @pravaperehodd
-
Щодо поради при поверненні оминати поза чергою оформлення, то не в усіх аеропортах так вийде. Я поверталась через Торонто. Черга була чимала, але україномовна прикордонниця зібрала велику стопку паспортів, незалежно хто вже мав перміти а хто ні. І через якийсь час викликала по прізвищу.
-
Так вони і так по 15$ коштують в супермаркеті
-
Так там справа саме в тому що є перміт. Щось я пермітів у мексиканців нелегалів не бачу
-
Що за закон? для кого,за яких умов,і чому тоді нелегали з Мексики трешово перетинають кордон, якщо можуть закордонні підстави?)
-
Почитайте. Це закон.
-
Ну в мене перміт до 27 віза до 28(кінець паспорту)