Український Монреаль
-
Я попереджала але квартиру зробили не орендабельною)) Перед війной продали.
-
Я думала що візи достатньо, але коли будете повертатися до Канади, вони питають показати дозвіл на роботу, типу тільки візи недостатньо. Тому беріть і те й інше.
-
Добрий день. Шукаю когось, хто був би зацікавлений створити дитину. Мені 37, але проблема в тому, що я дуже замкнутий у собі і не маю підходу до дівчат, і, скоріше за все, це не зміниться. Я шукаю дівчину, яка б погодилася завагітніти, незалежно від того, що може бути у майбутньому з батьками, просто хочу мати дитину. В міру моїх можливостей можу допомагати мамі, а якщо мама не захоче виховувати, то можу сам виховувати. Зараз я знаходжусь у Європі, але хотів би, щоб дитина народилася в Канаді (але не обов'язково) і мала краще майбутнє; при тому вона не повинна обов'язково проживати в Канаді. Я шукаю когось, з ким можна поспілкуватися для початку, когось адекватного.
-
Тяжко жити подвійним життям. 🥺 Одне для публіки а іншим для себе. Про це добре знає маленький великий патріот якийсь там Сава. 😉В одній жизні він обвішаний тризубами і руководить знаменитою волонтьорською організацією а в іншій він спить з рускою красавіцою не першої свєжесті і далекої від інтєлєкта десь з під Рязані 🇷🇺Коли руска красавіца занята тим шоб сдєлать нас хохлов лучше наш маленький великий патріот не проти замутити з замужньою жіночькою Марусьою яка заробляє собі авторітєт розказуючи про чоловіка що воює в Україні і малюючи примітивні картінки 🐖А в переривах він збирає бабло тіпа для ЗСУ. 🖕🏻Своїх бабок не вкладає. Даже з для розмальовки свої машини він збирав гроші з людей. 🤘🏻Це тайна сторона жизні маленького великого патріота про яку немають знати. 🖕🏻Думайте.🙄 😈
-
Якщо хтось мав на думці змінити проживання з Монреаля на іншу провінцію, задля легшого отримання ПР. Є можливість сім'єю переїхати Острів Принца Едуарда. Є робочі вакансії, як для чоловіка, так і для жінки На фермі потрібні люди. Зп - 18$/год, дають будинок. Пишіть сюди [email protected]
-
Шановні українці, сьогодні черговий ранок новин з батьківщини про чергову най-най масовану атаку. Подзвоніть/напишіть рідним, просто підтримайте добрим словом, сходіть до церкви помолитися, задонатьте трохи на військо, адже є стільки способів підтримати своїх до обіцяного Трампом миру. Дуже хочеться припинення цього пекла, люди ночують в метро, минулої ночі в Києві на сон було 5 годин. Кожен день зменшує нашу націю, а помолитись нічого не коштує, кілька баксів не змінять нашого побуту сьогодні, просто дзвінок до рідних неоціненний для них!