Український Монреаль
-
Дорогі батьки‼️ Набираю діток на безкоштовний онлайн майстер-клас зі штучного інтелекту . Взяти участь можуть діти 9-15 років. Ні, ми не будемо вчитися списувати😅😅 Ціль нашої зустрічі - зробити перший крок у навчанні користуванню ШІ, провести час цікаво і з користю☺️ І найголовніше - СТВОРИТИ ВЛАСНИЙ ПЕРШИЙ ПРОЄКТ🏆 Так як саме за допомогою нових технологій можна розробити власну казку😍, написати музику, вірші, пісні😉, а також створити власного персонажа, відео і т.д Проєкт на 15 учасників. Залиште слово - «Урок» в особистих для запису🤗
-
Шукаю кімнату/студію
-
Для резидентів і громадянів -50% наче
-
Не 50 а 80-90, але за CUAET ви ні резидент ні громадянин.
-
Всім привіт. 👋 Вигідна пропозиція для любителів подорожувати. Якщо ви хочете дізнатися, як вигідно подорожувати - бронювати готелі, вілли , орендувати автомобілі та екскурсії вигідніше ніж на Booking, Expedia, Priceline - Напишіть мені у дірект - розкажу детальніше і дам посилання ❤️ Всім гарного дня і робочого тижня.
-
Шукаємо амбітних людей для дистанційної роботи! Заробляйте, працюючи з дому. Для всіх старше 18 років, гнучкий графік і можливість поєднання з основною роботою.
-
Якщо це магістратура або аспірантура то платять щомісячну стипендію, а якщо на бакалавра є певний список спеціальностей в деяких університетах де можна вчитися за ціною як для місцевих www.quebec.ca/en/education/study-quebec/financial-assistance-international-students/exemption-additional-tuition-fees-depending-program-region
-
Важливо! Наскільки мені відомо, вам доведеться змінювати тип візи. Зверніть увагу, що за навчальною візою дозволено працювати не більше 20 годин на тиждень, тобто робота на повний робочий день заборонена. Якщо хтось має інший досвід із цього питання, будь ласка, поділіться! Бо також дуже актуально 🙂
-
Не візи а перміти. Можна володіти і ворк і стаді поки зо одночасно наскільки я знаю