Український Монреаль
-
Це про яке навчання йдеться? На стаді перміт податись так само як на ворк перміт, там буде питання де саме плануєте навчатися, ми підгружали лист з хай скул донці і чекали 7 місяців від березня. Тепер платно і потрібно підгрузити чек про оплату при подачі. Шкода що повідомили зараз, адже можна було замовити до березня безкоштовно(
-
Випадково потрапила на групу русская канада.. сказати що я в шоці, нічого не сказати. Люди які начебто живуть в Канаді, але повністю з промитими мізками. 32 тисячі люду. Я поскаржилась на цю групу, давайте масово це зробимо!
-
Видаліть це лайно - вонож руснявою. Пс з прозріванням. Виходить шабаші на 9 травня вам ні наищо не натякали…
-
А що не так із 9 травня? Спільна перемога народів СРСР, Україна в якій заплатила найвищу ціну з усіх.
-
Тим зо в них шабаш побєдобєсія з усіх дірок
-
По ходу
-
Різниця в тому як відзначати. То ви бекграунда не знаєте про персональні вказівки хуйла грузинського
-
І ось цей термін "цивілізований світ", залиште його, він достатньо расистський.
-
День Перемоги — це не святкування війни, а вшанування героїзму людей, які боролися з нацизмом і врятували світ від ще більших трагедій. Це день, коли згадують тих, хто загинув, а радість пов'язана з перемогою над злом, а не з війною як такою. Багато країн відзначають подібні дати, зокрема й у Європі, як символ єднання і пам'яті про ті страшні роки. У нас День Перемоги відзначають 9 травня, бо саме в цей день 1945 року о 00:43 за московським часом підписали Акт про капітуляцію Німеччини. У Європі ж це було ще 8 травня ввечері через різницю в часових поясах. Ви навіть бази не знаєте, соромно було відповідати.
-
Це про 8 травня. fr.wikipedia.org/wiki/8_mai_1945
-
Європейці не нажираються в пиздоту під шашлик і не гарлають «ми відікій нарот» та «можім пафтаріть». І не клеять наліпки «на Берлін» на гнилі корчі
-
"En France, cette date est un jour férié. Ce jour est appelé par les anglophones le « Victory in Europe Day » ou « V-E Day » pour « Jour de la Victoire en Europe »" День пам'яті
-
Різниця навіть в назві. У русні це день перемоги, з чого витікає певний реваншизм, велич і "можем павтаріть". В Європі це день пам'яті і скорботи, день примирення і вшанування загиблих. Я вже мовчу про те як зараз його святкують росіяни і які скажені шабаші влаштовують, особливо в Берліні. Тож до одного місця то 9 травня)