Український Монреаль
-
Різниця навіть в назві. У русні це день перемоги, з чого витікає певний реваншизм, велич і "можем павтаріть". В Європі це день пам'яті і скорботи, день примирення і вшанування загиблих. Я вже мовчу про те як зараз його святкують росіяни і які скажені шабаші влаштовують, особливо в Берліні. Тож до одного місця то 9 травня)
-
Так, європейці справді не нажираються. Але ось цивілізовані шведи зовсім нещодавно стерилізували "непридатних" людей. Німці, ні багато ні мало, хотіли нас знищити не як культурний феномен, а фізично, вирішивши проблему з "недолюдьми". Нагадати про французів в Алжирі чи, може, варто згадати британців у Південно-Східній Азії? Ви вибірково демонізуєте одних і виправдовуєте інших, вбачаючи у цьому якусь надзвичайну різницю.
-
Та про що ми дискутуємо - у русні і у європи навіть війни різні. Русня не любить згадувати як нападала на польщу чи фінляндую чогось
-
Ну так але потрібно було хоч посперечатись формально. Може і не бот доречі. Може ші. Може реально довбень за екраном
-
Ну так це ж типова тактика русні Коли не можуть контраргументувати йти в більше болото
-
Ну думаю тут достатньо для бану за російські нарративи.
-
Дистанційне працевлаштування з хорошим доходом. Досвід не потрібен. Від 18 років. 3-4. годин на день з хорошим доходом. Якщо ви зацікавлені, пишіть мені в приватні повідомлення!!!
-
Привіт. Хто нещодавно продовжував work permit? Скільки чекали?