Український Монреаль
-
6,5 місяців
-
Так і в мене майже 7 Я так розумію що кейс з дітьми у кого довше
-
Я б ще назвала це рекламою компаній. Як я розумію з досвіду, там у більшості учасників нема вільних вакансій, просто рекламують себе щоб люди знали і не забували. Можливо, ще якісь цілі
-
😦 ого І вже отримали чи ще чекаєте?
-
Сьогодні там якось зовсім не густо. Метро Садочки Хелскер Будова Все
-
Я була раніше, то було багато різних роботодавців. На останній не була, бо вже не треба зараз
-
У мене жінка в метро і лишила cv😂
-
У нас кейс без дітей. Одна людина. Тому щось вже стрімаємось.
-
Вже отримали. З моменту початку розгляду заявок до отримання пермітів у поштові скриньки минуло декілька днів... І продовжили на три роки від початку розгляду ними заявок, але сину дали чомусь на три місяці менше. Можливо, розглядали різні офіцери, а може щоб не було одноманітно:)
-
🌍🌝🌚 CSAI у співпраці з Espace pour la vie 🌍 запрошує вас взяти участь у "Quartier vivant" — інтерактивному та освітньому семінарі, створеному для того, щоб ви відкрили для себе дива природи, прямо у вашому районі! 🌲 Деталі семінару 🌲: Коли: 20 листопада 2024 року, 17:00 Де: Maison Marie-Gérin-Lajoie, 5685 Laurendeau St, Монреаль, Квебек H4E 3W5 Вартість: Безкоштовно Цей унікальний досвід пропонує практичні заходи для знайомства з біорізноманіттям та довкіллям навколо вас. Під керівництвом команди освітян та науковців учасники виконуватимуть цікаві та колективні місії, щоб дослідити природу свого оточення. Завдяки інтерактивним станціям, іграм, сенсорним об’єктам (екофактам, флаконам з ароматами, коробкам зі звуками) та змістовним дискусіям ви дізнаєтеся більше про захист нашого природного середовища. 💫💫 Цей захід особливо підходить для молоді віком від 15 до 35 років. 💫💫 Чого очікувати: - Досліджуйте та розумійте своє близьке оточення разом з нашою командою. - Беріть участь у цікавих дискусіях та обміні ідеями щодо екологічних питань. - Залучайтеся до інтерактивних ігор та виконання персоналізованих місій, щоб зробити цей досвід незабутнім і корисним. 😊 Працюємо разом, щоб поглибити нашу вдячність до довкілля та взяти на себе зобов’язання його зберегти для майбутніх поколінь. Чекаємо на вас з нетерпінням! Реєстрація: www.eventbrite.ca/e/espace-pour-la-vie-atelier-quartier-vivant-automne-2024-tickets-1058432192179?aff=oddtdtcreator
-
Вітаю, підкажіть будь ласка з такого питання. Нещодавно вакцинувалася в Монрелі (Covid+FLU). Але ніякого сертифіката на електронну пошту не надійшло. Хоча попереднього разу приходив. Куди писати і що робити у такій ситуації. Заздалегідь дякую за відповіді!