Український Монреаль
-
На сайті подавала заявку , де вказувала свої дані. Вони назначають "рандеву", коли потрібно принести оригінал документів.При подачі документів одразу запитали чи готова я в цей день здавати екзамен і на якій мові.
-
Краще в першій половині дня
-
Я просто беру на здачу екзамену , коли вже приходив , то казав на укр хочу здавати
-
😂😂в мене не має посвідчення,я вчилася тут
-
Як що ви ще нічого не робили , то на сайті saaq , візьміть рандеву , вказуєте що заміна іноземного посвідчення
-
Думаю краше взяти рандеву на здачу экзамену в першій половині дня і коли прийдете скажить , що хочете здавати на український
-
Тобто радите підійти туда та чекати щоб вони прийняли ? Без рандеву ?
-
З 1 грудня біля метро Конкорде сдається кімната, бажано жінці або дівчині!!!!!!!!!! За додатковою інформацією звертайтеся у приватні повідомлення! Гарного всім настрою!
-
Я документи здавала рік тому , коли пішла на курси водіння
-
Зараз э тільки 24 лютого 😂😂😂для рандеву . Єх спробую ще раз зателефонувати . Дякую
-
Доброго ранку! Ми з чоловіком та нашим розумним псом шукаємо житло або роботу з проживанням. Також активно шукаємо роботу. Приїжджаємо до Монреаля 15 грудня, усі документи в порядку. Ми з Сумської області, де зараз дуже гучно, тому змушені шукати нове місце для життя. Маємо вищу освіту, готові до будь-якої роботи. Будемо вдячні за будь-яку допомогу чи пропозиції! Напишіть, якщо маєте можливість допомогти. +380677071835 viber, telegram, WhatsApp
-
Офіційні водійські посвідчення для всіх категорій! 🚗🇺🇦 ✅ Легально та офіційно. Документ із підтвердженням успішного проходження автошколи. 📲 Дійсний у базах та додатку «ДІЯ». Жодних питань чи підозр – все офіційно! 🌍 Доставка по Україні та Європі. Швидко, зручно, надійно. 🕒 Понад 5 років успішної роботи. Нам довіряють сотні клієнтів. Розпочніть свій шлях за кермом уже зараз! ❗️👇 Натисніть кнопку, щоб отримати консультацію або замовити посвідчення.
-
Криївка на Боб'єн запрошує на зустріч з поезією, піснею і живописом. В цей вечір в нашій Криївці мереживом золотого листя переплетуться поетичне слово, українська пісня і художня імпровізація. Ви відчуєте настрій осінної поезії, зможете із задоволенням підспівувати улюблені хіти, а також спробувати намалювати свою власну картину унікальною технікою. Вам відпочинок - допомога Україні!
-
boustan.ca/locations/
-
Boustan не підходить?
-
Пропозиція проаналізувати чому люди їдуть з Монреалю. Щиро пишу