Український Монреаль
-
Гороскоп циганки Луладжі на 30.11: ♈ Овен - зіпсувати всім настрій і кава - це ваші ранкові ритуали ♉ Телець - ви не втомилися від життя, просто графік невідповідний ♊ Близнюки - ви залишаєте проблеми на потім, щоб було чим зайнятися ♋ Рак - ранковий ритуал: - кава, тривога, новини, які краще б не читати ♌ Лев - кілька годин без світла і ви вже поїхали кукухою ♍ Діва - зробити вигляд, що все норм - це вже половина роботи ♎ Терези - відкрита вакансія на пошук гармонії. зарплата: чай і прокрастинація ♏ Скорпіон - бути вами - це нічого не планувати, але щоб все йшло за планом ♐ Стрілець - хочеться зібратися з думками, але вони зайняті іншим ♑ Козеріжка - доросле життя - це коли все горить, а ви пʼєте каву ♒ Водолій - хочеться нічого не робити цілий день, а потім відпочити від цього ♓ Риби - єдиний графік, яким вам підходить - це бути вільним від всього
-
Відьма
-
Я мовчу 😆🤣
-
По вулиці — ні, тільки на природі чи в парку для друзів порізати ковбаску. Але в Канаді він не заборонений — це не автомат, а лише з полегшеним відкриттям
-
поперше ти впевнений про 4 інчі? я впевнений про 2 а от те що він відкривається одніє рукою, це дуже погано, особливо якщо це фліпер а той ніж і на глаз видно що більше за 4 інчі
-
Залежить від довжини. afaik, up to 4 inches long is OK
-
сміх тут не в тому що він страшний за носіння при собі ножа який відкривається однією рукою тут уголовка
-
Rust Check converter я сподіваюсь ти його з собою по вулиці не носиш?
-
от ти йолки палки пошарся по місцевим форумам з приводу фліперів
-
Помилився. Якщо не викидний ніж, то нема обмежень.
-
За розміром у Канаді обмежень немає – заборонені автомати, балісонги і що відкриваються під дією інерції чи гравітації (будь-якого розміру)
-
Тільки хотіла про ковбаску написати 🤣, постіснялася трохи 🤣
-
У Walmart продавався вільно
-
ну добре, в школу чи в садочок з ним не ходи ладно
-
Фу. Винейм пассі є
-
Купи підписку на іксбокс гемй пасс
-
та я думав підтримати відчизняного виробника ніколи не купляв ігри