Український Монреаль
-
о, бля, вже на трекері є
-
Взагалі не зовсім. Мої перші сокири були ще в пляшці😂
-
а де купляти Сталкер 2?
-
Ти - дитина часів Тетропаку.
-
Корок ножем відкриваю професійно )
-
Звідки в школі гроші на вино яке треба відкривати штопором? Тільки три сокири в паку тільки хардкор😂
-
Я і без штопора страшний
-
він там продавався без штиря для відкривання однією рукою а думаю, якщо відкрутити трохи гвинт, там він взагалі як фліпер (гравіті) буде, ні?
-
Вибачаюсь. А навіщо? Бухати чи оборонятися?
-
Що знаєте про проект "Unity Project"? Як давно чекали на такий проект, нам же потрібно більше українських вечірок в Монреалі. Але ж є нюанс, Український проект фінансується громадянами російської федерації! 🤯 Власник цього подвійного громадянства ca/ru, також є власником усіх російськомовних ресурсів по новинам та медіа Монреалю в тому числі "Наша Газета", "Montreal news", "MTL live"! Чи знали Ви що українські вечірки рекламуються на першій шпальті "Наша Газета", там же де рекламуються й усі інші заходи такі як "русскій театр", і інші російськіє артісти... "Какая разніца" чи то "дєньгі нє пахнут“ Тому кому не байдуже потрібно задуматись кого ви підтримуєте походами на такі вечірки, хто саме стоїть за цим "українським"... Подібна історія до Епікюру. Самі ці організатори новоспечені виходять в 0, лише тому що є фінансування з рф Українська вечірка, українська музика, емігрантській двіж 😎, але на цих тусах присутні увесь СНД(СНГ), а на вулиці відбуваються бійки між українцями, казахами, молдаванами та росіянами. Є чим пишатися вільному народові та таким веселощам що пахнуть русским деревянным під час того як гинуть захисники України! #ганьба
-
До школи я ходив із штопором
-
Я зрілий, впевнений у собі, самостійний чоловік із витонченим смаком – зі штопором я ходив до англійської школи для дорослих 😎
-
Тут питання підтримки розроників
-
Так там денуво немає, так і повинно бути
-
Податок на гугл, плюс нестабільна гривня, плюс податкові системи
-
В стімі українська ціна нижче, ніж якщо канадський гаманець
-
Факт
-
Не факт