Український Монреаль
-
То не проблема, з'їжте трохи печінки перед вживанням алкоголю і тоді він не буде знати яку печінку атакувати.
-
Якщо би він донатив в ЗСУ , повірите наши чиновники обовʼязково собі в кармані набрали би
-
Хлопці не сваріться, свята неділя, відпочиньте, про мистецтво почитайте
-
Це напевне і проблема, сейшельці теж вважають Такамаку Коко ромом. Коротше кажучи лише з коньяком проблем немає, одна провінція, відома технологія та чіткий стандарт.
-
Я вже тиждень збираю меми щодо купівлі мистецтва «Банан приклеєний скотчем до стіни» за 6,2 мільйонів баксів, щойно прочитала що власник його зʼїв позавчора… Чи всі присутні слідкують за новинками мистецтва? Нашому би війську такий арт(
-
Дуже давно.
-
Привіт. Ось посилання: drive.google.com/drive/folders/1goFFsvRHc2bxFsCM5r4eCIiPBbtzddft?usp=drive_link Буду вдячний за відгук і якщо зможете з друзями в чатах поділитись
-
Шановні учасники чату, презентую новинку безкоштовно українською мовою від автора. Автор дуже просив відгуків. Я щє не читала, зараз прання розвішаю і почну, сподіваюсь цікаво, приєднуйтесь.
-
В мене також списали, написано що за обслуговування. Але не написали, що повернемо. А ви коли рахунок відкривали?
-
youtu.be/0Tw0GgTQAuE?si=8ud1WTiQT3kTQcbr
-
Тож у вас вже пройшов безкоштовний період на два роки? І що раніше не списували гроші за обслуговування рахунку? Мені стало дивно, що в мене списали за листопад за обслуговування, бо два роки буде лише на початку січня.
-
Аллергія на життя😁
-
Так це не в транзакції а над рахунками в додатку
-
Його Income Statement по суші-бару був би цікавіший, але навряд чи він його покаже.
-
Не хвилюйтеся, Вам теж повернуть. Це пов'язано з їх системою, а не з Вашим безкоштовним періодом. За обслуговування рахунку там інші суми- десь 15,95 здається за анлім.
-
Зараз з'явилося віконце вгорі з написом, що списання можливе помилкове.
-
А!))
-
Сварку я власне видалила
-
Чому вони сваряться!? Вони обговорюють те що пили і різницю між ним. Я, наприклад не знала такого)
-
Я те саме подумала, що якась маленька сума. Але у тексті так і написано: оплата за обслуговування за листопад. А загалом там різні тарифні плани, мінімальний платіж 3,95. При цьому, якщо залишок на рахунку 1500$, то немає плати за обслуговування.
29 Jan 2023, 07:13
224326/240034
16 minutes ago