Український Монреаль
-
Вітаю, шановна громадо. Підкажіть будь ласка, кто може допомогти з підбором бу авто. Дякую
-
Щодо цього згоден, заперечень немає. Просто навчився це пропускати читаючи щось. Щодо успіху раджу передивитися uk.m.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%BE%D0%B2%D0%BA_%D0%B7_%D0%A3%D0%BE%D0%BB%D0%BB-%D1%81%D1%82%D1%80%D1%96%D1%82 а щодо самореклами - тут у Канаді треба вміти продавати у тому числі себе.
-
Ніхто ж і не сперечається Але якщо я захочу такої літератури я піду читати Кійосакі або щось накшталт. Ну і самореклама в формі книжки то сумнівно. В 2024 так точно😂
-
Тут не скажу - дивився на кіндлі і не пдф тому шрифти і лейаути кіндла
-
Пс вовк с волл стріт я дивився одразу після виходу і передивлявся не раз.
-
У листі про підтвердження про зарахування на курси і назву школи з адресою. Справа у верхньому кутку зверху це персональний номер, це і є номер Міфі. Можливо, він ще десь зазначається, але я знайшла цей лист бо тоді зробила окрему папку в імейлі і туди його зберегла.
-
Візьміть участь в ексклюзивному вебінарі, призначеному для тимчасових працівників, щоб дізнатися більше про процес подання заяви на постійне проживання в Квебеку за програмою PEQ. Ця сесія спеціально розроблена для власників дійсного дозволу на роботу. Вебінар буде проходити англ мовою www.eventbrite.ca/e/billets-webinaire-pour-travailleurs-temporaires-residence-permanente-via-le-peq-1097484017239?aff=oddtdtcreator
-
Спонсора знайшли?
-
Доброго вечора! Хтось нещодавно щось чув про U4U , може хтось їхав з знайомих нещодавно? Як на кордоні, чи пускають чи якщо в Канаді по куаєт то не пускають? Чула різні чутки, цікаво «живі» історії 😁 Цікавлюся для себе, розглядаємо різні варіанти, бо тут якось поки не складається….
-
За U4U ви можете отримати дозвіл на подорож до штатів тільки знаходячись або в Україні або у будь-якій країні яка межує із Україною. Я перекладач, у мене дуже багато дзвінків саме зі штатів і багато людей там за цією програмою. Я не знаю на жаль жодного випадка коли хтось із канадським CUAET так перевзувався. Це було б дуже зручно насправді, але вам слід поспілкуватися із міграційними юристами. Може бути так, що вам треба буде скасувати канадську візу, полетіти до Польщі, і тільки звідти до штатів, бо можуть просто не дати дозвіл (але є люди які летіли із Німеччини або Нідерландів, і їм давали можливість прилетіти, хоча я не знаю де вони були на момент подачі заяви, тому може й спрацює). Я можу пошукати більше подробиць і написати Вам у приватні.
-
Дуже цікавий час вибрали для тимчасових працівників. Більшість з тих, хто працює, в 3 години дня ще на роботі...