Український Монреаль
-
Я знаю й не одного
-
У них завжди так.
-
Мої знайомі поїхали із Калгарі до штатів, зараз вони там. Приїхали до Канади по cuaet
-
Є канал Багатий Таксист в ютубі, там сім'я рік жила в Калгарі, потім чухнули в Штати
-
А давно поїхали? Чи були проблеми при перетині кордону?
-
Зараз кажуть що люди ще з вересня очікують розгляду заяв по U4U.
-
Зізнавайтеся, хто взяв:) epravda.com.ua/power/shmigal-tisyachu-zelenskogo-oformlenu-za-kordonom-dovedetsya-povernuti-800356/
-
Кто збирається повертатися?🤣
-
Я, мені на каву не вистачає
-
Спочатку тисячу повернути
-
Приветствую подскажите кто покупал недвижимость в Монреале?
-
Будь ласка, вживайте українську, це безумовне правило чату. Відповідь на ваше питання - мали справу з цим.
-
таким відмовляли наскільки я зрозумів
-
там здається були приколи коли прилітали по куает в канаду,брали по 3к і потім в сша їхали
-
✈️🚀🛸🚁Привіт, хто летить в Україну найближчим часом, відгукніться, будь-ласка. Потрібно передати документи 5 сторінок А4. За винагороду💸💰💵💲🤑
-
Є гарна пропозиція став +
-
🙌 Ищу амбициозных людей, готовых зарабатывать на криптовалюте! 🖥 Опыт не обязателен — обучаю с нуля. Основное направление — арбитраж крипты. 💎 Возможность зарабатывать от 50$ в день чистыми. ✨ Работаю только с проверенными биржами-гигантами, никаких шиткоинов и сомнительных сервисов! 📩 Пишите на основной аккаунт @AndreyCNA — расскажу все детали и помогу стартовать!
-
Ні, не відмовляли, у всякому разі не з цієї причини. Канада не звітує Штатам скільки і кому вона видала грошей.
-
Місць не має 😭😭😭😳для реєстрації. Шановне панство, будь ласка напишіть на що чекати )))
-
Кучери у чоловіків 😂😂😂 вогонь 🔥🔥🔥
29 Jan 2023, 07:13
224428/238259
about 4 hours ago