Український Монреаль
-
Дорогі друзі, прочитав коментарі та діалог нарахунок тих сигарет. Я шукав варіантів, коли приїхав, щоб знайти дешевше і не викидати на вітер 25$ за пачку… Я знайшов і поділився з Вами! Ніякого навару чи ще чогось я не роблю, мені хлопець привіз і запитався чи я не можу написати чи комусь можливо ще теж треба! Я написав і ті хто хочуть можуть собі взяти і спробувати, ті хто хочуть можуть поїхати в Кахнаваке і там купити або сходити і пошукати в чайна таун в проходах, а хто хоче той може піти в магазин і купити там! В мене немає часу і бажання викидати 2 години, щоб поїхати автобусом в Кахнаваке і там купувати цигарки, а також немає бажання купувати бензин і кататись туди. Про «підворотні» з китайцями взагалі вже мовчу. Я найшов для себе вихід та поділився з Вами, а Вам вже вирішувати, що і як! Вільна країна та вільні люди! Обирайте тільки те, що Вам підходить! Гарного Вам вечора!
-
Дуже суворі правила 😩 Дякую за відповідь.
-
Тоді вам лікар повинен надати документ що за медичними показниками ваш собака не підходить для кастрації і може гуляти містом
-
Дякую за пораду 👍 з місцевим ветеринаром ми вже консультувались. Тільки кастрація.
-
Справка від ветеринара
-
Тут теж саме каже
-
montreal.ca/en/topics/spayingneutering-pets
-
Думаю варто запитати у ветеринарів, вони мають знати процедуру
-
Доброго вечора! Підскажіть, будь ласка, ті хто прилетів з некастрованими/нестерелізованими домашніми тваринами. Як ви легалізували їх перебування тут?? Для уникнення штрафу і вільних прогулянок містом потрібен жетон 😐 P.S. Ми не проти кастрацїї/стерилізації і безпритульних тваринок розводити не збираємось. Просто ми вже старші рекомендованого віку для цієї процедури ☹️
-
Шановний Руслан і інші читачі. Я емігрант який приїхав сюди в 2001му році і пройшов тут крим і рим. Працював багато як хімік і в різних службах безпеки, на дуже багатих людей і топові компанії. Я свою місію бачу в тому що б попередити людей про можливі небезпеки, кідалово і таке інше, і звичайно якось розповісти їм про місто де вони тепер живуть, підказати де знайти якісне і не за усі гроші в світі. Що до вашого питання мені чхати скількі цей барига заробить (хоча заробляти на біжинцях якось не етично). А хвилює мене те що люди будуть палити цигарки які не прошли жодного QA і не відповідають жодним стандартам. До того ж я маю його попередити що ця діяльніть не відповідає місцевому законодавству, а зважаючи на деякі обставини на зоні опинитися йому аж ніяк не можна ( хоч він і хамське їбало але навіть його шкода). А що робити люди вирішать самі, я їх лише попереджаю про можливі наслідки їх діяльності.
-
Абалдеть. Ви мені зараз світ показали ))) Я ніколи, звісно, не замислювалася, який він має вигляд, знаю тільки те, що є чай із ним, і що в дитинстві я його ненавиділа, а зараз дуже люблю. Те що це родич цитрусових - для мене відвертий шок О_О тепер цікаво знайти, купити, спробувати, і теж сушити.
-
www.instagram.com/p/ClOGiNCrYYl/?igshid=YmMyMTA2M2Y= 9 років тому почалась революція гідності
-
Ех...